reklama
Tak myślę skąd moje imię, a przecież jest na usg [emoji1] Tak, jestem Ilona. Miło mi[emoji8] [emoji8] [emoji7]Ilona - oska jak się czegoś dowiem to Ci napiszę Powiem Wam ,że dzięki naszej grupie pierwszy raz widze zdjęcia usg bliźniaków ale magia.
reniuszek
Love in the knick of time
Jejku piękne Maleństwa
U mnie w rodzinie jest mnóstwo bliźniaków, szkoda że nam się nie udało.
U mnie dzisiaj apogeum mdłości.
Wszystko, nawet poruszanie powiekami sprawia ogromną mdłośc.....zamykam to to samo... Dosłownie jak jelitowka ale bez wymiotow.....
Imbir nie pomaga....
Tez was aż tak męczy??
U mnie w rodzinie jest mnóstwo bliźniaków, szkoda że nam się nie udało.
U mnie dzisiaj apogeum mdłości.
Wszystko, nawet poruszanie powiekami sprawia ogromną mdłośc.....zamykam to to samo... Dosłownie jak jelitowka ale bez wymiotow.....
Imbir nie pomaga....
Tez was aż tak męczy??
Do porodu jak będziesz ciągnęła zwolnienie bez żadnego dnia przerwy, to będziesz miała normalnie kasę jak do tej pory. Po urodzeniu jedyne wyjście to kosikowe 1000 zł. Ja mam umowę do października, wiec zostanę bez macierzyńskiego, wiec liczę na ten 1000 zł. A dowiedziałaś się czegoś od księgowej?dziewczyny potrzebuje pomocy, moja szefowa zamyka działalność, czy będę miała jakiś zasiłek z zusu lub skąd kolwiek ?
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt.
Ja mam jakiś gorszy humor. Do usg daleko i mam złe myśli. Do tego dzisiaj zaczęliśmy wykańczanie naszego mieszkania i bez przerwy coś. Już mam dosyć.
Hejka. U mnie już po komuni. Goście się powoli rozjezdzaja. Lekarz przełożył mi wizytę ż 10 na 16. 05. Także jeszcze tydzień czasu będę w stresie. Jak narazie czuje się dobrze może smaki mi się pozmienialy. No i już wszyscy wiedzą o ciazy.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
@Ankuś Jeżeli masz umowę o pracę to w październiku muszą Ci przedłużyć do dnia porodu. A potem ZUS płaci macierzyński w takiej wysokości jak miałaś wynagrodzenie. Wiem bo jestem w podobnej sytuacji.Do porodu jak będziesz ciągnęła zwolnienie bez żadnego dnia przerwy, to będziesz miała normalnie kasę jak do tej pory. Po urodzeniu jedyne wyjście to kosikowe 1000 zł. Ja mam umowę do października, wiec zostanę bez macierzyńskiego, wiec liczę na ten 1000 zł. A dowiedziałaś się czegoś od księgowej?
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt.
Ja mam jakiś gorszy humor. Do usg daleko i mam złe myśli. Do tego dzisiaj zaczęliśmy wykańczanie naszego mieszkania i bez przerwy coś. Już mam dosyć.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Link do: Przedłużenie umowy o pracę do dnia porodu@Ankuś Jeżeli masz umowę o pracę to w październiku muszą Ci przedłużyć do dnia porodu. A potem ZUS płaci macierzyński w takiej wysokości jak miałaś wynagrodzenie. Wiem bo jestem w podobnej sytuacji.
Ja jem baaardzo dużo. Czasami aż do przesady[emoji12]Dlatego mnie hematolog zdziwił, zwłaszcza że to w moczu.
A jak u Ciebie z apetytem ? Może za mało jesz.
Życzę aby to nic poważnego nie było i szybko pojawiła się diagnoza
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Gadalam z moją mamą, która jest anestezjologiem. Zapytała się o glukoze w moczu, A także stwierdziła że powinnaś dostać skierowanie na krzywą cukrową. Bo cukier dobry na czczo o niczym nie świadczy.Ja jem baaardzo dużo. Czasami aż do przesady[emoji12]