Ketony w moczu nie we krwiHej dziewczyny już po wizycie. Z Kropkami wszystko jest w porządku. Mają po ok 3,5 cm. Mam skierowanie na badania prenatalne na NFZ.
Ale u mnie z wynikami nie wesoło. Mam się skonsultować z hematologiem. A ketony we krwi mam 50 podczas, gdy norma to do 5. Ach...
reklama
Rossiczka
Moderatorka
A to nie świadczy przypadkiem o cukrzycy? Bo mi się tak zawsze kojarzy.Ketony w moczu nie we krwi
Karolcia90
Fanka BB :)
@Oska305 super, że z maluszkami wszystko ok [emoji16]. I liczę, że Twoje wyniki się szybko poprawią [emoji6].
Ostatnio sprawdzałam oferty siłowni i klubów fitness w okolicy. Zawsze myślałam, że zajęcia dla ciężarnych odbywają się w każdym z nich i będę mieć szeroki wachlarz do wyboru, a tu raptem w jednym miejscu prowadzą takie zajęcia.. Muszę jutro na wizycie podpytać doktora czy mogłabym na takie zajęcia chodzić [emoji6] i ewentualnie co sądzi o ćwiczeniach Lewandowskiej, bo te zajęcia zorganizowane są o 12 w poniedziałki, a ja nadal pracuję i akurat w poniedziałki mam zawsze najwięcej do zrobienia [emoji6].
Mój mąż dziś zrobił lasagne [emoji7]. Najadłam się i leżę w łóżku. Chyba się już nie ruszę [emoji6]. Ja ostatnio nie gotuję, bo podobno wszystko przesalam. Ale mi się wydaje właśnie, że wszystko jest za mało słone [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio sprawdzałam oferty siłowni i klubów fitness w okolicy. Zawsze myślałam, że zajęcia dla ciężarnych odbywają się w każdym z nich i będę mieć szeroki wachlarz do wyboru, a tu raptem w jednym miejscu prowadzą takie zajęcia.. Muszę jutro na wizycie podpytać doktora czy mogłabym na takie zajęcia chodzić [emoji6] i ewentualnie co sądzi o ćwiczeniach Lewandowskiej, bo te zajęcia zorganizowane są o 12 w poniedziałki, a ja nadal pracuję i akurat w poniedziałki mam zawsze najwięcej do zrobienia [emoji6].
Mój mąż dziś zrobił lasagne [emoji7]. Najadłam się i leżę w łóżku. Chyba się już nie ruszę [emoji6]. Ja ostatnio nie gotuję, bo podobno wszystko przesalam. Ale mi się wydaje właśnie, że wszystko jest za mało słone [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tego się boję. Ale glukoza w normieA to nie świadczy przypadkiem o cukrzycy? Bo mi się tak zawsze kojarzy.
Rossiczka
Moderatorka
@Karolcia90 ja Ci polecam ćwiczenia z fit mom - Ania Dziedzic na fb. Dwa razy w tygodniu ma na żywo ćwiczenia dla ciężarnych. Oczywiście można filmy otworzyć kiedy tylko chcesz. Na prawdę polecam, bo super.kobitka, ćwiczenia fajne i zawsze coś innego więc się nie nudzi
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
Fanka BB :)
Właśnie słyszałam, że są super [emoji6]. Ale mam beznadziejny internet z limitem transferu i staram się unikać oglądania jakichkolwiek filmików przez internet [emoji6] nie mam do tego cierpliwości [emoji3]. A jednak płytkę mogłabym odpalić w każdej chwili [emoji6].@Karolcia90 ja Ci polecam ćwiczenia z fit mom - Ania Dziedzic na fb. Dwa razy w tygodniu ma na żywo ćwiczenia dla ciężarnych. Oczywiście można filmy otworzyć kiedy tylko chcesz. Na prawdę polecam, bo super.kobitka, ćwiczenia fajne i zawsze coś innego więc się nie nudzi
Nie wiem. A limfocyty mam 5,5 norma jest od 20.Oska super3.5 cm to juz piekny wyniczek a te ketony za co odpowiadaja?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Też ma cd :-) Z Lewandowska jeszcze nie cwiczylam więc nie mam opinii po prostuWłaśnie słyszałam, że są super [emoji6]. Ale mam beznadziejny internet z limitem transferu i staram się unikać oglądania jakichkolwiek filmików przez internet [emoji6] nie mam do tego cierpliwości [emoji3]. A jednak płytkę mogłabym odpalić w każdej chwili [emoji6].
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Dlatego mnie hematolog zdziwił, zwłaszcza że to w moczu.Właśnie tego się boję. Ale glukoza w normie
A jak u Ciebie z apetytem ? Może za mało jesz.
Życzę aby to nic poważnego nie było i szybko pojawiła się diagnoza