reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny już po wizycie. Z Kropkami wszystko jest w porządku. Mają po ok 3,5 cm. Mam skierowanie na badania prenatalne na NFZ.
Ale u mnie z wynikami nie wesoło. Mam się skonsultować z hematologiem. A ketony we krwi mam 50 podczas, gdy norma to do 5. Ach...
Ketony w moczu nie we krwi

reklama
@Oska305 super, że z maluszkami wszystko ok [emoji16]. I liczę, że Twoje wyniki się szybko poprawią [emoji6].

Ostatnio sprawdzałam oferty siłowni i klubów fitness w okolicy. Zawsze myślałam, że zajęcia dla ciężarnych odbywają się w każdym z nich i będę mieć szeroki wachlarz do wyboru, a tu raptem w jednym miejscu prowadzą takie zajęcia.. Muszę jutro na wizycie podpytać doktora czy mogłabym na takie zajęcia chodzić [emoji6] i ewentualnie co sądzi o ćwiczeniach Lewandowskiej, bo te zajęcia zorganizowane są o 12 w poniedziałki, a ja nadal pracuję i akurat w poniedziałki mam zawsze najwięcej do zrobienia [emoji6].

Mój mąż dziś zrobił lasagne [emoji7]. Najadłam się i leżę w łóżku. Chyba się już nie ruszę [emoji6]. Ja ostatnio nie gotuję, bo podobno wszystko przesalam. Ale mi się wydaje właśnie, że wszystko jest za mało słone [emoji23].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 ja Ci polecam ćwiczenia z fit mom - Ania Dziedzic na fb. Dwa razy w tygodniu ma na żywo ćwiczenia dla ciężarnych. Oczywiście można filmy otworzyć kiedy tylko chcesz. Na prawdę polecam, bo super.kobitka, ćwiczenia fajne i zawsze coś innego więc się nie nudzi

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 ja Ci polecam ćwiczenia z fit mom - Ania Dziedzic na fb. Dwa razy w tygodniu ma na żywo ćwiczenia dla ciężarnych. Oczywiście można filmy otworzyć kiedy tylko chcesz. Na prawdę polecam, bo super.kobitka, ćwiczenia fajne i zawsze coś innego więc się nie nudzi

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie słyszałam, że są super [emoji6]. Ale mam beznadziejny internet z limitem transferu i staram się unikać oglądania jakichkolwiek filmików przez internet [emoji6] nie mam do tego cierpliwości [emoji3]. A jednak płytkę mogłabym odpalić w każdej chwili [emoji6].

Właśnie słyszałam, że są super [emoji6]. Ale mam beznadziejny internet z limitem transferu i staram się unikać oglądania jakichkolwiek filmików przez internet [emoji6] nie mam do tego cierpliwości [emoji3]. A jednak płytkę mogłabym odpalić w każdej chwili [emoji6].
Też ma cd :-) Z Lewandowska jeszcze nie cwiczylam więc nie mam opinii po prostu

reklama
Do góry