reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

W zeszłym roku na Openerze stwierdziliśmy że już Młodziaki nie jesteśmy, po tym jak do mojego męża podszedł jakiś studenciak i powiedział tak " przepraszam czy ma PAN fajkę " [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahaha coś Ty :-) mnie dobija to jak sąsiedzi zaczynają się pierwsi do mnie kłaniać w dodatku dzieci z sąsiedztwa mówią mi dzień dobry

reklama
Hahaha coś Ty :-) mnie dobija to jak sąsiedzi zaczynają się pierwsi do mnie kłaniać w dodatku dzieci z sąsiedztwa mówią mi dzień dobry
Mnie akurat zawsze za młodsza biorą. Kiedyś mojego T. Asystentka wzięła mnie za studentkę i była zbulwersowana że pytam się jej imieniem mojego męża czy jest, na co ona mi cały czas odpowiadała że Pana mecenasa nie ma i to nie kulturalnie mówić duo niego po imieniu :-)
Trochę śmiechu było :-)

To Mlodziaki :-) U nas 31 i 36 ;-) Z tym że ja zawsze starszych wybieralam ;-)
A ja lubie "chlopcow", moj maz tez jeszcze czasami dzieciuch. Co.prawda juz dorasta, ale nadal roztacza plany typu: jak bedzie.syn to taka kolejke kupimy i bedziemy sie razem bawic....tylko nie jestem jeszcze pewna, kto by wiekszy fun mial z tej kolejki, on czy dziecko :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja lubie "chlopcow", moj maz tez jeszcze czasami dzieciuch. Co.prawda juz dorasta, ale nadal roztacza plany typu: jak bedzie.syn to taka kolejke kupimy i bedziemy sie razem bawic....tylko nie jestem jeszcze pewna, kto by wiekszy fun mial z tej kolejki, on czy dziecko :d

Ale u mnie to moze.troche rodzinne. Najbardziej zaszalala moja babcia, ktora w latach 50tych wyszla za.maz za chlopaka 15 lat mlodszego. To byl skandal :d

A to na to wpływ metryka nie ma. Mój jak byłam w pierwszej ciąży to wiecznie odwiedzał sklep lego, i pokazywał co kupi. Pierwszy zestaw Tobiasz na roczek dostał.

Ja chyba po prostu lubię być "Młoda" .

U nas różnica 7 lat[emoji4] ja 26 a mąż 33. Zastanawiam się nad szkołą rodzenia, ale jak już raz dałam radę bez, to nie wiem czy jest sens. Chyba wolę jakiś aqua aerobik czy coś

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry