reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej :)
@bea25ta gratuluję!! Bardzo się cieszę!! Cud!!

@gie_er śliczna fasolka!! Gratulacje!

@reniuszek będzie dobrze! Cudna fasolka [emoji7]

Takie dobre wieści to ja lubię :D

Moje objawy już się uspokoily i tylko jak głodna jestem to czuję mdłości. Zaraz pewnie będę głodna więc idę robić naleśniki z twarozkiem :D

Co do sexu to teraz jestem w abstynencji bo P na zarobku ale jak byl to jeśli nie spalam (a to się rzadko zdarzało [emoji23]) i mieliśmy okazję to korzystaliśmy [emoji14]

Ja właśnie mam zaparcia drugi dzień, masakra. Jeść nie mogę, załatwić się nie mogę. A nigdy z tym problemu nie miałam.

m3sx3e3kt8upoqjd.png
O masz Ci.
Pij dużo jedz arbuzy

Woda na czczo i śliwki suszone.
Dobra też jest kawa zbożowa z błonnikiem Anatol. Mnie po niej rusza

Kurde robiłam dzisiaj badania i wyszło mi obniżone TSH. Przeraziłam się, bo normy na wynikach były od 0,55 a ja mam 0,21. Już miałam najgorszy scenariusz w głowie, bo za niskie TSH w pierwszych tygodniach może mieć bardzo złe skutki. Położna mi powiedziała, żebym nie panikowała, bo w ciąży jest norma od 0,1. A ja dalej taka zestresowana jestem....

Oj dziewczyny martwię się dzisiaj troszkę, mam taki ciągły ból brzucha od rana i jeszcze plecy trochę bolą jadłam już rozkurczowe bo mam przepisane takie leki na receptę co 6h i oprócz tego jeszcze między tym nospę, ale jakoś nie przechodzi nie jest to mocny ból ale czuję ten brzuch cały dzień. Teraz dalalm taka medyczna poduszkę pod pupę i trochę jest lepiej...

reklama
Oj dziewczyny martwię się dzisiaj troszkę, mam taki ciągły ból brzucha od rana i jeszcze plecy trochę bolą jadłam już rozkurczowe bo mam przepisane takie leki na receptę co 6h i oprócz tego jeszcze między tym nospę, ale jakoś nie przechodzi nie jest to mocny ból ale czuję ten brzuch cały dzień. Teraz dalalm taka medyczna poduszkę pod pupę i trochę jest lepiej...
Kochana lez i lez w najwygodniejszej dla Ciebie pozycji.
Mnie tak wczoraj bolało bo przesadzilam z krzataniem się po domu :-/

Do góry