reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny jutro wizyta a mnie dopada jakaś niepewność .. zaczynam się bać . Martwić i niewiem co jeszcze :( cała w nerwach jestem czy jest wszystko ok :( tez tak macie

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba każda z nas tak ma. Przez całą ciąże najspokojniejsze momenty to te podczas usg gdy wszystko jest ok i chwile później :blink:, a dalej to już norma czyli niepewność czy wszystko z Maluszkiem ok.

reklama
Bo taki los matki, że cały czas się martwi. Jak już dziecko jest na świecie to jeszcze dochodzi wieczne poczucie winy np. Że się nakrzyczalo bo nerwy puściły, albo że obiad był niezdrowy czy też że nie miało sure czasu/chęci by z dzieckiem pobawić.
Tak już po prostu jest

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo taki los matki, że cały czas się martwi. Jak już dziecko jest na świecie to jeszcze dochodzi wieczne poczucie winy np. Że się nakrzyczalo bo nerwy puściły, albo że obiad był niezdrowy czy też że nie miało sure czasu/chęci by z dzieckiem pobawić.
Tak już po prostu jest

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Najprawdziwsza prawda.

Beata co Ty mowisz?!Ja pierdziele!ale cud![emoji7][emoji7]az mi sie plakac chce!Wspaniale wiesci!!normalnie aaaaa:*****

Reniuszek piękny dzidziuś:*Super ze wszystko dobrze!!:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję. Niestety wszystko dobrze nie jest, ale staram się być dobrej myśli, żeby to cholerstwo się unornowalo.

Dziękuję Wam wszystkim dziewczynki

@mrsMalec nie martw się kochana. Najlepiej nie myśleć o tym, wiem że to głupio brzmi, ale po co się napędzac czarnymi wizjami.? Nie lepiej wierzyć, że wszystko jest i będzie dobrze? ☺️. Ściskam mocno i wysyłam Tobie i Twojej Fasolce dużo mocy i radości

To teraz sie już stresuje bo mnie cycki ani nie urosły ani nie bola z objawów to mam czasem ale mało mdłosci i boli mnie podbrzmdłosi,a to wg okresu 7tydz2 a wizyta dopiero 12 masakra

Ależ miło się czyta same dobre wieści!!!!
@bea25ta Kochana wzruszyłam się i tak trzymać!

Ja też już po wizycie. L4 leżące plamie jeszcze, trochę kosmowka przoduje, ale lekarz nakazał być dobrej mysli.

A to mój Maluszek. Szkoda, że nie fikal koziołkow :-(

Data jednak się wyrównała do mojej drugiej wersji cyklu. I terminu 10.12.

Buźki Zobacz załącznik 805024
Drugi dzisiaj miś haribo no cudeńka ! gratulacje!

reklama
To teraz sie już stresuje bo mnie cycki ani nie urosły ani nie bola z objawów to mam czasem ale mało mdłosci i boli mnie podbrzmdłosi,a to wg okresu 7tydz2 a wizyta dopiero 12 masakra
Spokojnie, ja pierwszą ciążę przeszłam bez żadnych objawów. Jedynie brzuch zaczął rosnąć, A i to było późno.
Dziecko urodziło się zdrowe, ciąża książkowa . Nie ma co się nakrecac. Jak nie plamisz to spokojnie. Może np tak jak ja jesteś osobą z niskim progesteronem i to może być powód niewielu dolegliwości. Spokojnie

Do góry