Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łuszczyce masz cały czas czy tylko podczas ciąży ?U mnie z kolei wysp łuszczycy
Przypomniała mi się ciąża z maksiem i znalazlam stare zdjęcie brzuszka z 7 miesiąca. I pomyśleć, że jeszcze trochę.
Dzisiaj na wizycie o 0.5kg do przodu w przeciągu tyg. Szok. Jak tak dalej pójdzie to 100 dociągne hehw
Kurcze a gdzie kupione? Musze u siebie cos podobnego poszukać bo wygladaja superZobacz załącznik 805041
Superanckie są
Ale ekstra!Zobacz załącznik 805041
Superanckie są
Dostałam od męża kupił w modo w Warszawie. Tam jest fajny sklep dla kobiet w ciąży.Kurcze a gdzie kupione? Musze u siebie cos podobnego poszukać bo wygladaja super
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre jakościowo i fajnie leżą, bardzo wygodneAle ekstra!
Ogólnie od listopada 2016 ujawniła się jak mocniej zachorowałam ::-( teraz przy każdym spadku energetycznym się pojawia.....
Widać, wyglądają na solidne i miłe super masz męża!Dobre jakościowo i fajnie leżą, bardzo wygodne
A możesz na priv mam parę pytań do cb odnośnie łuszczycyOgólnie od listopada 2016 ujawniła się jak mocniej zachorowałam ::-( teraz przy każdym spadku energetycznym się pojawia.....
Udalo mi się ją ładnie wyleczyć cygnolina i naświetlaniem, a teraz tylko smarowania :-/