reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankuś pokaż pokaż!
DSC_0634.JPG
Superanckie są :)

Załączniki

• DSC_0634.JPG
    DSC_0634.JPG
    716,2 KB · Wyświetleń: 99
reklama
U mnie z kolei wysp łuszczycy
Przypomniała mi się ciąża z maksiem i znalazlam stare zdjęcie brzuszka z 7 miesiąca. I pomyśleć, że jeszcze trochę.
Dzisiaj na wizycie o 0.5kg do przodu w przeciągu tyg. Szok. Jak tak dalej pójdzie to 100 dociągne hehw
Łuszczyce masz cały czas czy tylko podczas ciąży ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Łuszczyce masz cały czas czy tylko podczas ciąży ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie od listopada 2016 ujawniła się jak mocniej zachorowałam ::-( teraz przy każdym spadku energetycznym się pojawia.....
Udalo mi się ją ładnie wyleczyć cygnolina i naświetlaniem, a teraz tylko smarowania :-/

reklama
Dziewczyny byłam dziś na nieplanowanej wizycie u mojego gin ., w przyszłym tyg ma urlop a genetyczne dopiero 24 maja. Lekarz dał mi zdjęcie 3D maluszka i niewidze na nim lewej rączki., jestem zalamana
lekarz nie mówił że jest coś nie tak jednak ja jej nie widzę. Dziewczyny może rączka się zawinela niewiem tak się teraz boję mialyscie może z takim przypadkiem styczność.?

Do góry