reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Beata co Ty mowisz?!Ja pierdziele!ale cud![emoji7][emoji7]az mi sie plakac chce!Wspaniale wiesci!!normalnie aaaaa:*****

Reniuszek piękny dzidziuś:*Super ze wszystko dobrze!!:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
Cudownie[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
Super ☺ oby wiecej takich wiadomości

Same super wiadomości:))))) dopiero was doczytalam. Ja po szkole i obiadku odpoczywam a moje dziecko mi cyka fotki :D
1493903845-aaaaaa.jpeg
pozdrawiam z kanapy :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jutro wizyta a mnie dopada jakaś niepewność .. zaczynam się bać . Martwić i niewiem co jeszcze :( cała w nerwach jestem czy jest wszystko ok :( tez tak macie

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jutro wizyta a mnie dopada jakaś niepewność .. zaczynam się bać . Martwić i niewiem co jeszcze :( cała w nerwach jestem czy jest wszystko ok :( tez tak macie

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, za każdym razem ;) Na szczęście 98% naszych lęków jest niepotrzebnych, bo dzieciątka mają się dobrze :)

Do góry