M@gda
Moderatorka
A dostałaś zdjęcie tego cuda?Niesamowicie się cieszę
Dbajcie o siebie teraz
Jakieś zalecenia dosałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dostałaś zdjęcie tego cuda?Niesamowicie się cieszę
Dbajcie o siebie teraz
Jakieś zalecenia dosałaś?
i to się nazywa cud :-)Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
Piękny dzidziuśAleż miło się czyta same dobre wieści!!!!
@bea25ta Kochana wzruszyłam się i tak trzymać!
Ja też już po wizycie. L4 leżące plamie jeszcze, trochę kosmowka przoduje, ale lekarz nakazał być dobrej mysli.
A to mój Maluszek. Szkoda, że nie fikal koziołkow :-(
Data jednak się wyrównała do mojej drugiej wersji cyklu. I terminu 10.12.
Buźki Zobacz załącznik 805024
Ależ miło się czyta same dobre wieści!!!!
@bea25ta Kochana wzruszyłam się i tak trzymać!
Ja też już po wizycie. L4 leżące plamie jeszcze, trochę kosmowka przoduje, ale lekarz nakazał być dobrej mysli.
Ależ miło się czyta same dobre wieści!!!!
@bea25ta
oj znam ten ból ! u mnie jeszcze godzina. Na szczęście mamy catering w pracy, codziennie do wyboru 3 obiady także jak zjem ok. 12.30 taki porządny obiad to do 16 jakoś daję radę.. choć teraz podjadam sezamkiJenyyy jeszcze 2 godz w pracy a ja nie mam juz nic do jedzenia Zjadłam dwie kanapki, jogurt, serek wiejski, no i 3 takie okrągłe wafelki ryżowe z czekoladą.... nic nie zostało :\ umrę przez zagłodzenie, na bank.
Biedne jestesmy z tym jedzeniemoj znam ten ból ! u mnie jeszcze godzina. Na szczęście mamy catering w pracy, codziennie do wyboru 3 obiady także jak zjem ok. 12.30 taki porządny obiad to do 16 jakoś daję radę.. choć teraz podjadam sezamki