reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie skrzepik to był ostatni etap zaniku krwawienia. Wczoraj w szpitalu o to pytałam. Znowu powiedziano mi, że brązowe plamienia, a nawet skrzepiki to nic groźnego. Boimy się żywej krwii. Ale wiem co czujesz. Ja dostałam zawału serca jak zobaczyłam pierwszy mały skrzepik echh

Co do leków.. Przez pierwsze lata miałam dawkę prefaxine 300. Później 150. Na końcu 75. Pierwsze odłożenie leków było niestety fiaskiem. Choroba wróciła, choć w mniejszej sile. Byłam więc na 75-tce. Psychiatra kazał przy tej dawce zostawić leki z dnia na dzień w razie ciąży.

Jak miałaś te plamienia jak często miałaś wizyty u lekarza?

reklama
Madzia, a jak Ty się czujesz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle. Aktualnie najbardziej dokuczają mi... huśtawki nastrojów. Płakać mi się chce z byle powodu :D:D
Ale wczorajszy wieczór był słaby. Mąż umówił się, żeby pograć z kolegami w LOLa i nic się mną nie zajmował i taka beznadzieja mnie ogarnęła (co tam, że sama pocinałam od 2 godzin w co innego na xboxie)... Kurczę, czasami nie wiem co się dzieje...

A poza tym nadal mnie rozpiera, bardziej i bardziej :)

Dzień Dobry Dziewczyny, u nas pogoda taka, że moje prasowanie doczeka się chyba realizacji ;-)

Wczoraj wyciągnęłam jeansy ciążowe, w stare wchodzę, ale zwłaszcza wieczorem jest mi w nich niewygodnie. Aż się boję, że za szybko garderobę muszę wymienić....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babeczki,
Nadrobilam was i cieszę się z dobrych wiadomości. Za te które się martwią trzymam mocno kciuki.

Ja do 13 maja żyje w wielkim oczekiwaniu. To będzie dopiero pierwsza wizyta.

Nikt nie przybył do końcówki grudnia, więc najmłodsza jestem. Choć w tej kwestii Hehe, dobre i to.

Ankus Ja będę rodzic na Karowej, tak jak wcześniej. Tam mam lekarza.

reklama
Hej mamusie ;) co tam słychać :) ja dziś zaczynam 8 tydzień :) mdłości mnie dopadły od rana ;) jutro wizyta :) juz się nie mogę doczekać aż zobaczę tego szkraba małego :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry