reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Kurcze, a mnie wczoraj męczył kaszel i dziś wstałam z bojącym gardłem i katarem ;( Masakra. Dziś pierwszy dzień w pracy od 26 i akurat się musiałam rozchorować. Ta pogoda mnie dobija. Maj a u nas tak zimno, że grubszą kurtkę dziś synkowi do przedszkola dałam. :-( :(

Kurcze, a mnie wczoraj męczył kaszel i dziś wstałam z bojącym gardłem i katarem ;( Masakra. Dziś pierwszy dzień w pracy od 26 i akurat się musiałam rozchorować. Ta pogoda mnie dobija. Maj a u nas tak zimno, że grubszą kurtkę dziś synkowi do przedszkola dałam. :-( :(
Współczuję ;) i nas juz jest a z 15 stopni na plusie :) cieplutko ;) i pięknie słoneczko świeci :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@M@gda my dwa lata temu remontowalismy mieszkanie przed pojawieniem się Tobiasza na świecie. Mój mąż pięknie wszystko pomalowal, ale podłogi trzeba było wymienić. My chcieliśmy kafle, bo mamy trzy psy . Znaleźliśmy z ogłoszenia gościa i super fachowiec. Bardzo dokładny, jak utknął w korku to dzwonił i uprzedzał, że się spozni z 10 minut. Ja takie rzeczy bardzo sobie cenię. Okazało się, że on pracuje z całą ekipą. Robią całą wykonczeniówke. Doszliśmy do wniosku, że skoro on taki jest to ta ekipa musi być rzetelna i ich wybraliśmy. Za dwa miesiące powiem czy jestem zadowolona :-) fajne w nich jest to, że dają całą listę zakupów, konkretne produkty więc jak jedzie się na zakupy to człowiek nie musi nad klejem zastanawiać się przez 30 minut który wybrać ;-)

@reniuszek w pierwszej ciąży do 6 miesiąca smigalam w normalnych ubraniach, A teraz 10 tydzień A ja jeansy ciążowe mam na tyłku. Chyba coś w tym jest że brzuch w drugiej i kolejnych ciazach szybciej wychodzi.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry