Oby nie, dla mnie to stresujące sytuację.Nie wykluczone, szczególnie jeśli masz 1 na zwolnieniu. Słyszałam, że jednych sprawdzają nawet 2 razy, innych wcale.
Ale to chyba nie jak przyniesiesz po raz pierwszy zwolnienie.
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Kurcze, a mnie wczoraj męczył kaszel i dziś wstałam z bojącym gardłem i katarem ;( Masakra. Dziś pierwszy dzień w pracy od 26 i akurat się musiałam rozchorować. Ta pogoda mnie dobija. Maj a u nas tak zimno, że grubszą kurtkę dziś synkowi do przedszkola dałam.
mrsMalec
No biustonosz sprzed ciąży juz w żaden się nie mieszcze 2 rozmiary w górę poszło a to dopiero początek a czykolwiek mój narzeczony nie narzeka hahaWidziałam na brzuszkach. Masz super cycki i brzuszek :-)
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Współczuję i nas juz jest a z 15 stopni na plusie cieplutko i pięknie słoneczko świeciKurcze, a mnie wczoraj męczył kaszel i dziś wstałam z bojącym gardłem i katarem ;( Masakra. Dziś pierwszy dzień w pracy od 26 i akurat się musiałam rozchorować. Ta pogoda mnie dobija. Maj a u nas tak zimno, że grubszą kurtkę dziś synkowi do przedszkola dałam.
Rossiczka
Moderatorka
@M@gda my dwa lata temu remontowalismy mieszkanie przed pojawieniem się Tobiasza na świecie. Mój mąż pięknie wszystko pomalowal, ale podłogi trzeba było wymienić. My chcieliśmy kafle, bo mamy trzy psy . Znaleźliśmy z ogłoszenia gościa i super fachowiec. Bardzo dokładny, jak utknął w korku to dzwonił i uprzedzał, że się spozni z 10 minut. Ja takie rzeczy bardzo sobie cenię. Okazało się, że on pracuje z całą ekipą. Robią całą wykonczeniówke. Doszliśmy do wniosku, że skoro on taki jest to ta ekipa musi być rzetelna i ich wybraliśmy. Za dwa miesiące powiem czy jestem zadowolona :-) fajne w nich jest to, że dają całą listę zakupów, konkretne produkty więc jak jedzie się na zakupy to człowiek nie musi nad klejem zastanawiać się przez 30 minut który wybrać ;-)
@reniuszek w pierwszej ciąży do 6 miesiąca smigalam w normalnych ubraniach, A teraz 10 tydzień A ja jeansy ciążowe mam na tyłku. Chyba coś w tym jest że brzuch w drugiej i kolejnych ciazach szybciej wychodzi.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
@reniuszek w pierwszej ciąży do 6 miesiąca smigalam w normalnych ubraniach, A teraz 10 tydzień A ja jeansy ciążowe mam na tyłku. Chyba coś w tym jest że brzuch w drugiej i kolejnych ciazach szybciej wychodzi.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
u nas 9 stopni, leje i pochmurno, może pogoda przyjdzie i do nasWspółczuję i nas juz jest a z 15 stopni na plusie cieplutko i pięknie słoneczko świeci
mrsMalec
No możliwe a skąd jesteśu nas 9 stopni, leje i pochmurno, może pogoda przyjdzie i do nas
CarlaR
okolice Wardz
Okolice Warszawy
reniuszek
Love in the knick of time
Faktycznieu, jesteś kilka dni do przodu ale tydz ten sam :-) jak się czujesz o ogólnie. Widzę, że masz już synka ile ma lat?Spójrz na nasze suwaczki, obydwa dzieciątka praktycznie w identycznym wieku
reklama
mrsMalec
Oo trochę daleko ja podkarpackie Rzeszów no może i dojdzie do was słoneczkookolice Wardz
Okolice Warszawy