reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jaaaaaaa ile napisalyscie.
Mnie nie było do późna bo u mamy, potem przyjaciółka była i wypala u mnie całe wino hehe bo poklocila się z mężem i odwozilam ja o 12 w nocy. Ale co się nie robi dla przyjaciół. Chciałam by się przespala w innym pokoju ale jutro do szkoły dzieci musi jakoś pozbierać.

@bea25ta stało się coś czego tak bardzo się obawiałas! ;( mam nadzieję że Może stanie się jeszcze jakiś cud i mały się schował po prostu.

@Millo przy twojej ksywce masz napis OP tzn ze chyba operatorem jesteś a Magda ma koronę przy ksywce znaczy pewnie ze jest moderatorem. (chyba to znaczy tak )

@iwilleatyou jej kalafior przysmazany <3 uwielbiam.

@Oska305 nie martw się ją też jestem uzależniona. ;)

Hmmm czy tylko ja miałam glukoze badana bez picia tego dziadostwa?

@bobofrucik jej cudowne wieści. Gratulacje!!

@daruuunia3 ale super!! Również gratulacje. W którym jesteś dokładnie tyg?

Co do sexu, nie ciągnie mnie nie mam ochoty, chyba zawsze miałam mały poziom libido. Ale teraz to masakra I nawet nie chce radzić sobie inaczej wkurza mnie nawet to jak całuję mnie po szyji... on rozumie hehe i dlatego dalej całuję u tak mnie drażni specjalnie 2 razy się kochalismy od kat wiem o ciąży. Masakra strasznie to brzmi.

Witaj @justyneczkaa1

@misianka ehh przykro Mo że musisz tak się martwić w ciąży. Ale wiesz co. On Cie olal to Ty jego też. Nie interesuj się co robi gdzie jest miej go w D.. Napiszę szybciej niż myślisz. Pokaż tylko że niech robi co chce. Musisz myśleć teraz o sobie i dziesiątkach!!! Głową do góry i do przodu. Ja z moim nie kłócić się w ogóle ale jak już kłótnia to na maxa a potem znowu pół roku rok spokój. Co do kolegów alkoholu i imprez mam dwie koleżanki z takim facetem. Jedna jest w trakcie rozwodu a druga nadal w tym tkwi i tak daje się... Nie ma go od trzy dni do tygodnia, straci cała wypłatę wybawi się a potem wraca skruszony i tak mówiła że od zawsze było. Mój mąż prawie w ogóle nie pije ale za to pali Walczył z tym od nowego roku ale po 3 msc zapalił.

@Magda ja wyszłam za mąż w wieku 19 lat. 1 Maja mija nam 7 rocznica ślubu. Nie żałuję, kocham nadal i mąż również. Uważam że jesteśmy fajnym zgranym małżeństwem uzupełniamy się. ;) nie myślałam wtedy o tym że jestem młoda byłam. Chcieliśmy bardzo. ;) a wiesz co moja mama mówiła że u niej koleżanka kiedyś przed ślubem uciekła bo nie wiedziała jak to odkręcić. Było wszytko przygotowane, goście pod kościołem, a jej brak. zadzwoniła potem do swojej mamy że ślubu nie będzie. Więc lepiej wcześniej niż później Męczyć się z jakim bydlakiem co cię źle traktuje .

@misianka MIALAM O TO SAMO ZAPYTAC.!! Ja mam uczucie jak by mi się coś tam ruszyło w brzuchu laskotalo. Nie często to uczucie i wiem że to na pewno nie dziecko bo za malusie jeszcze aaaalee mam identyczne jak by to było to.

@Fasolka89 jejku współczuję moja koleżanka z UK wylądowała w szpitalu przez takie coś bo była wykończona. Pod kroplowka była do 6 miesiąca do domu na 3 dni a potem znowu szpital odwodnienie i tak cały czas. Też wymiotiwala co 15 minut i najgorsze jest to że potem krew w wymiotach miała co się później okazało że to przez podrażniony przełyk.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem o czym mówisz jeżeli chodzi o sex
. U mnie podobnie z tym pociągiem [emoji39] no ale ciąża czyni cuda więc może nam się odmieni[emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Karolcia90 no właśnie sama nie wiem :-)
Mąż chciałby synka.. ;-)
Ja przy obu córeczkach do tego czasu to wymiotowałam że mi już tchu brakowało :-)
a teraz jak na razie nic nie miałam.. żadnych wymiotów.. żadnych mdłości.. już zaczęłam się martwić że w ciąży wcale nie jestem :-)
ale na szczęście jestem :p
24.04.2017 byłam u ginekologa i widziałam moją kruszynkę i słyszałam serduszko :-)

Ej dziewczyny to co piszecie o seksie to jakieś mity i totalnie nieprawda :D można się spuszczać i moźna uprawiać seks od poczęcia do samego końca przy prawidłowo rozwijającej się ciąży. Jeśli któraś z was by nie mogła to na pewno lekarz by powiedział to jasno i wyraźnie. Sperma nie zmiękcza szyjki, może pobudzić akcje porodową, ale tylko jeśli płód jest już gotowy do przyjścia na świat, a nie przedwcześnie :D także spokojnie nie myślcie w ogóle o takich rzeczach bo to niepotrzebne i cieszcie się życiem i seksem, zamiast się zamartwiać i odmawiać sobie! :D

Hej dziewczyny łapłam przębienie i już któryś dzień mnie trzyma nie pomaga leżenie, miód, mleko, płukanie gardła niby dobrze sie czuje, a jednak głowe mam jak z kamienia przez katar. Na szczęscie nie mam goraczki.

My tam seks uprawiamy co prawda mniej niż wcześniej, chociaż mój mąż jak sie dowiedział, że jestem w ciaży to sie bał mnie wogóle dotknać heh bo przecież mi krzywde zrobi albo mnie przygniecie☺

a ja z tym sexem to i tak się boję.. więc w miarę możliwości unikam.. u mnie to chyba w głowie siedzi:-) przez poprzednią ciążę -bo nie mogłam ponieważ miałam zagrożoną.
A teraz lekarz nic mi narazie nie mówił. Zrobił mi tylko USG i potwierdził żywą ciążę ale powiedział że nie może się mną opiekować i skierowałnie do poradni w szpitalu klinicznym -bo tam się mną lepiej zajmą. Bo jestem po 2 cesarskich cięciach (w tym jednym wczesniaku 31 tyg) oraz po poronieniu.

@JaneHeart dzięki za ten post :-) no oczywiście że można się spuszczac normalnie. Kochać się normalnie. Z ta sperma jest tak, że w macicy rozwijają się receptory które wylapuja oksytocyne, dzięki temu możemy urodzić bo pojawiają się skurcze. W spermie jest pochodna oksy . Więc jak ciąża jest donoszona to seks jest wskazany, aby akcja porodowa się zaczęła.

Witam nową Dziewczynę :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry