kosa1212
Fanka BB :)
Wiem o czym mówisz jeżeli chodzi o sexJaaaaaaa ile napisalyscie.
Mnie nie było do późna bo u mamy, potem przyjaciółka była i wypala u mnie całe wino hehe bo poklocila się z mężem i odwozilam ja o 12 w nocy. Ale co się nie robi dla przyjaciół. Chciałam by się przespala w innym pokoju ale jutro do szkoły dzieci musi jakoś pozbierać.
@bea25ta stało się coś czego tak bardzo się obawiałas! ;( mam nadzieję że Może stanie się jeszcze jakiś cud i mały się schował po prostu.
@Millo przy twojej ksywce masz napis OP tzn ze chyba operatorem jesteś a Magda ma koronę przy ksywce znaczy pewnie ze jest moderatorem. (chyba to znaczy tak )
@iwilleatyou jej kalafior przysmazany <3 uwielbiam.
@Oska305 nie martw się ją też jestem uzależniona.
Hmmm czy tylko ja miałam glukoze badana bez picia tego dziadostwa?
@bobofrucik jej cudowne wieści. Gratulacje!!
@daruuunia3 ale super!! Również gratulacje. W którym jesteś dokładnie tyg?
Co do sexu, nie ciągnie mnie nie mam ochoty, chyba zawsze miałam mały poziom libido. Ale teraz to masakra I nawet nie chce radzić sobie inaczej wkurza mnie nawet to jak całuję mnie po szyji... on rozumie hehe i dlatego dalej całuję u tak mnie drażni specjalnie 2 razy się kochalismy od kat wiem o ciąży. Masakra strasznie to brzmi.
Witaj @justyneczkaa1
@misianka ehh przykro Mo że musisz tak się martwić w ciąży. Ale wiesz co. On Cie olal to Ty jego też. Nie interesuj się co robi gdzie jest miej go w D.. Napiszę szybciej niż myślisz. Pokaż tylko że niech robi co chce. Musisz myśleć teraz o sobie i dziesiątkach!!! Głową do góry i do przodu. Ja z moim nie kłócić się w ogóle ale jak już kłótnia to na maxa a potem znowu pół roku rok spokój. Co do kolegów alkoholu i imprez mam dwie koleżanki z takim facetem. Jedna jest w trakcie rozwodu a druga nadal w tym tkwi i tak daje się... Nie ma go od trzy dni do tygodnia, straci cała wypłatę wybawi się a potem wraca skruszony i tak mówiła że od zawsze było. Mój mąż prawie w ogóle nie pije ale za to pali Walczył z tym od nowego roku ale po 3 msc zapalił.
@Magda ja wyszłam za mąż w wieku 19 lat. 1 Maja mija nam 7 rocznica ślubu. Nie żałuję, kocham nadal i mąż również. Uważam że jesteśmy fajnym zgranym małżeństwem uzupełniamy się. nie myślałam wtedy o tym że jestem młoda byłam. Chcieliśmy bardzo. a wiesz co moja mama mówiła że u niej koleżanka kiedyś przed ślubem uciekła bo nie wiedziała jak to odkręcić. Było wszytko przygotowane, goście pod kościołem, a jej brak. zadzwoniła potem do swojej mamy że ślubu nie będzie. Więc lepiej wcześniej niż później Męczyć się z jakim bydlakiem co cię źle traktuje .
@misianka MIALAM O TO SAMO ZAPYTAC.!! Ja mam uczucie jak by mi się coś tam ruszyło w brzuchu laskotalo. Nie często to uczucie i wiem że to na pewno nie dziecko bo za malusie jeszcze aaaalee mam identyczne jak by to było to.
@Fasolka89 jejku współczuję moja koleżanka z UK wylądowała w szpitalu przez takie coś bo była wykończona. Pod kroplowka była do 6 miesiąca do domu na 3 dni a potem znowu szpital odwodnienie i tak cały czas. Też wymiotiwala co 15 minut i najgorsze jest to że potem krew w wymiotach miała co się później okazało że to przez podrażniony przełyk.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
. U mnie podobnie z tym pociągiem [emoji39] no ale ciąża czyni cuda więc może nam się odmieni[emoji2]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom