reklama
Robot ogromna wygoda. Gotuje zupy, ciasta kręci np do pizzy, ale i takie na słodko, koktajle, przeróżne dania, gotuje na parze. Jeżeli chodzi o zupy to nie trzeba stać i pilnować, wszystko w odpowiednich temperaturach, także nie traci swoich właściwości. Do tego dokupiłam tarki, także placki to 3 minuty roboty.
Mandy33
Zaciekawiona BB
Przykro mi
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mandy33
Zaciekawiona BB
Chociaż poczekaj kiedy mialas okres? Bo ja byłam niby tez w 6.tydz1 i był tylko pęcherzyk ciążowy z całkiem żółtym i gin powiedział ze może owulacja się przesunęła jest ciąża młodszą i za 2 tyg kontrola
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mandy33
Zaciekawiona BB
Karolcia90
Fanka BB :)
@reniuszek "kręcą mnie warzywa" [emoji23][emoji23][emoji23] ubawił mnie ten tekst [emoji6]. Ja staram się codziennie jeść owoce i warzywa, ale najbardziej mnie kręcą słodycze [emoji12] po których robi mi się niedobrze [emoji23] takie błędne koło.. Ale nie umiem się powstrzymać! Cały post nie jadłam i teraz nadrabiam..
Muszę ugotować jakąś lekką warzywną zupkę dzisiaj [emoji6]. Miały być kluchy śląskie, ale chyba jednak zupa wygra [emoji6]. Przez czytanie Waszych postów tak szybko mi się zachcianki zmieniają, że mąż już nie słucha propozycji obiadowych bo i tak mi się zmieni do powrotu z pracy [emoji23].
@Ankuś ja mam termomixa, ale jakoś zawsze zapominam, że mogłabym ugotować w nim zupę [emoji6]. Typowe zupy krem to w nim robimy, ale pozostałe już normalnie w garnku [emoji6]. Jakie najczęściej gotujesz w tym robocie [emoji6]?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę ugotować jakąś lekką warzywną zupkę dzisiaj [emoji6]. Miały być kluchy śląskie, ale chyba jednak zupa wygra [emoji6]. Przez czytanie Waszych postów tak szybko mi się zachcianki zmieniają, że mąż już nie słucha propozycji obiadowych bo i tak mi się zmieni do powrotu z pracy [emoji23].
@Ankuś ja mam termomixa, ale jakoś zawsze zapominam, że mogłabym ugotować w nim zupę [emoji6]. Typowe zupy krem to w nim robimy, ale pozostałe już normalnie w garnku [emoji6]. Jakie najczęściej gotujesz w tym robocie [emoji6]?
reniuszek
Love in the knick of time
Już mnie nie kręcą@reniuszek "kręcą mnie warzywa" [emoji23][emoji23][emoji23] ubawił mnie ten tekst [emoji6]. Ja staram się codziennie jeść owoce i warzywa, ale najbardziej mnie kręcą słodycze [emoji12] po których robi mi się niedobrze [emoji23] takie błędne koło.. Ale nie umiem się powstrzymać! Cały post nie jadłam i teraz nadrabiam..
Właśnie zachciało mi się ryby sosie pomidorowym. Ot tak haha
Co ta ciąża i zachcianki robi z ludźmi.
Mój emek już wymieka ci chwilę zmieniam repertuar podobnie jak u Ciebie
Brokułową z serem pleśniowym, ale teraz z jogurtem naturalnym, kalafiorową, krem z pomidorów, mój mąż np. lubi zupę z chorizo.@reniuszek "kręcą mnie warzywa" [emoji23][emoji23][emoji23] ubawił mnie ten tekst [emoji6]. Ja staram się codziennie jeść owoce i warzywa, ale najbardziej mnie kręcą słodycze [emoji12] po których robi mi się niedobrze [emoji23] takie błędne koło.. Ale nie umiem się powstrzymać! Cały post nie jadłam i teraz nadrabiam..
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
A jadlyscie krem czosnkowy??Brokułową z serem pleśniowym, ale teraz z jogurtem naturalnym, kalafiorową, krem z pomidorów, mój mąż np. lubi zupę z chorizo.
Pychaaaa