reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Pysznie to wszystko wygląda.
MI już wczoraj gin zalecal dietę... Więc zupki, koktajle... Eh.

Załączniki

• DSC_0471.jpg
    DSC_0471.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 78
Mój tak wrócił rok temu na dzień kobiet :D z huaweiP8 ;) i służy mi do dzisiaj i nic sie nie dzieje. Mężowie to jednak maja czasem dobre przebłyski :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Mój na Mikołajki sprezentował mi Samsunga S7, bo miał dosyć, ze molestuje jego tel caly czas. I tak zaczęło się moje uzależnienie od internetu[emoji23]

0d1ycsqvevghxl57.png

Tak ja nie używam oleju :) albo masło albo oliwa ale na oliwie nie smażę. Ewentualnie jeszcze olej kokosowy. Ale do kalafiorka najlepsze maselko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba zrobię dzisiaj na kolacje, jak nie przejdzie mi ochota, bo ostatnio i mnie chyba dopadły mdłości, o ile to mdlosci.. czuję głód, a nic mi nie wchodzi. Od wszystkiego mnie odrzuca, muszę się poważnie zastanowić na co mam ochotę, żeby coś przełknąć.

1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale smaku mi narobiłaś [emoji7] A ja bylam na zakupach i jak zobaczyłam kaszankę to myślałam, ze mi język ucieknie, więc kupiłam i zjadłam odsmażoną. Nie jadłam tego kilka lat, a teraz mnie jakiś napadło[emoji16]

0d1ycsqvevghxl57.png

Ja mam w domu takiego robota podobnego do termomixa i sobie tworzę fajne zupki :)
Zobacz załącznik 804244
To musi być wygoda!!
Ja tradycyjnie w garnku na kuchence
Powoli zaczne robić soki z buraka i innych warzyw i koktajle warzywo owocowe.
Macie jakieś sprawdzone przepisy, książkę?
Może chodak z koktajlami?

Kiedys zrobiłam 1 z jej przepisu był pyszny.
Szpinak, kiwi i pomarańcza

reklama
U mnie dzisiaj ogórkowa.Taką ochotę miałam na nią i nawet zjadłam pełen talerz i o dziwo żadnych mdłości nie mam.
Jutro wizyta u lekarza...ciekawe co będzie..

Do góry