iwilleatyou
Fanka BB :)
Tak ja nie używam olejuFajnie cieszę sięna patelnię na masełku?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja nie używam olejuFajnie cieszę sięna patelnię na masełku?
Mój na Mikołajki sprezentował mi Samsunga S7, bo miał dosyć, ze molestuje jego tel caly czas. I tak zaczęło się moje uzależnienie od internetu[emoji23]Mój tak wrócił rok temu na dzień kobietz huaweiP8
i służy mi do dzisiaj i nic sie nie dzieje. Mężowie to jednak maja czasem dobre przebłyski
![]()
To chyba zrobię dzisiaj na kolacje, jak nie przejdzie mi ochota, bo ostatnio i mnie chyba dopadły mdłości, o ile to mdlosci.. czuję głód, a nic mi nie wchodzi. Od wszystkiego mnie odrzuca, muszę się poważnie zastanowić na co mam ochotę, żeby coś przełknąć.Tak ja nie używam olejualbo masło albo oliwa ale na oliwie nie smażę. Ewentualnie jeszcze olej kokosowy. Ale do kalafiorka najlepsze maselko
MniaaamPysznie to wszystko wygląda.
MI już wczoraj gin zalecal dietę... Więc zupki, koktajle... Eh.
Tak mi przykro. Ale to już pewnie? Może jeszcze się z kimś skonsultujHej. Usg nie wykazalo akcji serca ani zarodka wiec po ciazy. Zycze Wam wszystkiego dobrego udanych ciaz z wymiotami lub bez zakonczonych happy endem.
Ale smaku mi narobiłaś [emoji7] A ja bylam na zakupach i jak zobaczyłam kaszankę to myślałam, ze mi język ucieknie, więc kupiłam i zjadłam odsmażoną. Nie jadłam tego kilka lat, a teraz mnie jakiś napadło[emoji16]cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia![]()
To musi być wygoda!!Ja mam w domu takiego robota podobnego do termomixa i sobie tworzę fajne zupki
Zobacz załącznik 804244