reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Pysznie to wszystko wygląda.
MI już wczoraj gin zalecal dietę... Więc zupki, koktajle... Eh.

Załączniki

• DSC_0471.jpg
    DSC_0471.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 76
Mój tak wrócił rok temu na dzień kobiet :D z huaweiP8 ;) i służy mi do dzisiaj i nic sie nie dzieje. Mężowie to jednak maja czasem dobre przebłyski :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Mój na Mikołajki sprezentował mi Samsunga S7, bo miał dosyć, ze molestuje jego tel caly czas. I tak zaczęło się moje uzależnienie od internetu[emoji23]

0d1ycsqvevghxl57.png

Tak ja nie używam oleju :) albo masło albo oliwa ale na oliwie nie smażę. Ewentualnie jeszcze olej kokosowy. Ale do kalafiorka najlepsze maselko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba zrobię dzisiaj na kolacje, jak nie przejdzie mi ochota, bo ostatnio i mnie chyba dopadły mdłości, o ile to mdlosci.. czuję głód, a nic mi nie wchodzi. Od wszystkiego mnie odrzuca, muszę się poważnie zastanowić na co mam ochotę, żeby coś przełknąć.

1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale smaku mi narobiłaś [emoji7] A ja bylam na zakupach i jak zobaczyłam kaszankę to myślałam, ze mi język ucieknie, więc kupiłam i zjadłam odsmażoną. Nie jadłam tego kilka lat, a teraz mnie jakiś napadło[emoji16]

0d1ycsqvevghxl57.png

Ja mam w domu takiego robota podobnego do termomixa i sobie tworzę fajne zupki :)
Zobacz załącznik 804244
To musi być wygoda!!
Ja tradycyjnie w garnku na kuchence
Powoli zaczne robić soki z buraka i innych warzyw i koktajle warzywo owocowe.
Macie jakieś sprawdzone przepisy, książkę?
Może chodak z koktajlami?

Kiedys zrobiłam 1 z jej przepisu był pyszny.
Szpinak, kiwi i pomarańcza

reklama
U mnie dzisiaj ogórkowa.Taką ochotę miałam na nią i nawet zjadłam pełen talerz i o dziwo żadnych mdłości nie mam.
Jutro wizyta u lekarza...ciekawe co będzie..

Do góry