reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
o nie... ale mi smaka narobiłaś... A ja dzisiaj skromne zapiekanki z domowym farszem (orzeszek jest serio fanem zapiekanek, frytek i ketchupu).

reklama
Iwilleatyou no zjedz cos wkoncu ze smakiem:*Smacznego!!Ja dzis spaghetti choc chodza za mna takie nalesniki szpinakowe z takiej nalesnikarni w miescie obok juz od 2 tyg[emoji7]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mąż ostatnio nasmażył naleśników... mmmm... z dżemem truskawkowym i porzeczkowym, które w zeszłym roku zrobiłam....

To chyba zrobię dzisiaj na kolacje, jak nie przejdzie mi ochota, bo ostatnio i mnie chyba dopadły mdłości, o ile to mdlosci.. czuję głód, a nic mi nie wchodzi. Od wszystkiego mnie odrzuca, muszę się poważnie zastanowić na co mam ochotę, żeby coś przełknąć.
Mam tak samo, wchodzenie do kuchni po coś więcej niż herbata kończy się ruchami antyperystaltycznymi (tzw zwrotnymi). Gotowanie ograniczam do minimum. Ale chyba jutro jakaś zupę zrobię, mmmm, rosól....

Ale smaku mi narobiłaś [emoji7] A ja bylam na zakupach i jak zobaczyłam kaszankę to myślałam, ze mi język ucieknie, więc kupiłam i zjadłam odsmażoną. Nie jadłam tego kilka lat, a teraz mnie jakiś napadło[emoji16]

0d1ycsqvevghxl57.png
Bo ma dużo żelaza. Kaszanka to nic innego jak kasza z krwią i przyprawami.

Dziewczyny mam zero objawów i nie wiem czy to dobrze. Jakies głupie schizy mam, ze może ż Kropeczkami coś nie w porządku. Jeńku jak tu spokojnie przetrwać te 9 miesiecy??

Robot ogromna wygoda. Gotuje zupy, ciasta kręci np do pizzy, ale i takie na słodko, koktajle, przeróżne dania, gotuje na parze. Jeżeli chodzi o zupy to nie trzeba stać i pilnować, wszystko w odpowiednich temperaturach, także nie traci swoich właściwości. Do tego dokupiłam tarki, także placki to 3 minuty roboty.
Ja sama wyrabiam ciasto do pizzy i na pączki, trochę się trzeba namachać, ale wychodzi super.

reklama
Tez tak macie ze jestescie glodne co chwile ale nie mozecie duzo jesc bo zaraz jestescie pelne?

Czy ktos ma tez wzdecia czy tylko ja sie męcze?:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry