reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Iwilleatyou no zjedz cos wkoncu ze smakiem:*Smacznego!!Ja dzis spaghetti choc chodza za mna takie nalesniki szpinakowe z takiej nalesnikarni w miescie obok juz od 2 tyg[emoji7]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pyszności ☺️

U mnie dalej mdłości ale zauważyłam, że kręcą mnie warzywa.

Dzisiaj zrobiłam zupę brokulowa z warzywami.
I już drugi talerz zjadłam ☺️

Nie dziekuje by nie zapeszyc Dam znac dziewczyny , znacie mnie tak krótko a ja Was juz od około 3 tygodni i bardzo Wam dziekuje ze jesteście :))
Będzie dobrze, zaraz będziesz uśmiechnięta od ucha do ucha, nie zadręczaj się. Myśl pozytywnie.
1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mniam mniam, to kalafior? Jak zrobiłaś taki fajny? To z bułka, czy jakiś zapiekany? Ja też mam kalafior w domu i nie mam na niego pomysłu.
No właśnie mam tak samo :( ja za 3 godziny wizyta....
Trzymam kciuki, będzie dobrze.

Będzie dobrze, zaraz będziesz uśmiechnięta od ucha do ucha, nie zadręczaj się. Myśl pozytywnie.

Mniam mniam, to kalafior? Jak zrobiłaś taki fajny? To z bułka, czy jakiś zapiekany? Ja też mam kalafior w domu i nie mam na niego pomysłu.

Trzymam kciuki, będzie dobrze.
Podgotowalam a później opanierowalam w jajku i bułce i na patelnię. Najadłam się jak świnka ale to mój pierwszy zjedzony obiad od ponad 2 tygodni:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry