reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, wiem że jeszcze wcześnie ale oglądacie już jakieś gadżety, wózki itp ? Macie jakąś listę must have ?

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Ja postanowiłam, że do prenatalnych żadnych planów i zakupów. Nie chcę nic zapeszyć.

reklama
Ja dzisiaj jem golabki z sosem pomidorowym.
Tez mam problem ze zjedzeniem czegos na drugi dzien, ostatnio zostaly lazanki na kuchni i wieczorem nie moglam nawet sie zblizyc bo mnie odrzucalo. To samo bylo z kapusniakiem, byl pycha a na drugi dzien go wylalam.
Co do wyprawki to ja mam praktycznie wszystko po Franku, musze zakupic tylko smoczki, butelki, pieluchy itp.
Co myslicie o stworzeni watku z lista wyprawkowa, tam mozna byloby dzielic soe opiniami o roznych produktach, doswiadczone mamy zawsze moga powiedziec co jest zbędne i lepiej nie kupowac:).
Taki watek super sprawa, szczegolnie dla takich mamus jak ja... pierworódek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja muszę się przyznać, że oglądam rzeczy dla niemowlaków. Nic nie kupiłam jeszcze, ale jak szukam rzeczy dla Tobiasza to patrzę co mają dla niemowlaka.
Ja wózki i inne mam. Czeka nas zmiana łóżka Tobiasza, bo on swoje odda maluchowi. Wózek i resztę mam. Ubranek też sterte ale i tak coś nowego kupię.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

M@gda - dla niej to szok ze będziemy mieli 3 dziecko i ona sobie nie wyobraża jak my sobie damy rade jak oboje pracujemy a mój mąż non stop w delegacji i się trochę wkurzyła i powiedziała że jesteśmy nie odpowiedzialni.

Ja też sie rozglądam za wyprawka bo nie mam nic oprócz łóżeczka i chyba kocyków bo wszystko sprzedałam najbardziej rozglądam się za lekim wózkiem bo u mnie to rożnie będzie bo mieszkam na 5 pietrze i z winda różnie. A nie powiem bo jest taki przesąd że na początku ciąży powinno się coś kupić dla maluszka ale bez przesady bo to niby szczęście przynosi

reklama
Ja mam gorszy problem bo ja nie wiem gdzie ja te ciuszki maluszka pochowam bo wszędzie w szafach miejsca zajęte a nowej szafy kupować nie będę bo nie mam gdzie wstawić

Do góry