reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Właśnie znalazłam wątek przyszłe mamy styczeń 2018. Już nie jesteśmy na końcu. I czytam tam dokładnie to samo co i my pisalysmy na pierwszych stronach. Dziewczyny z końca grudnia mówią, że my już serca oglądamy i brzuszki pokazujemy. Ależ ten czas leci..
Jejuuu, ale ten czas leci. Oby wszystko i nam i Im przebiegało pomyślnie <3

reklama
Dobrze słyszeć, że ktoś ma taki sam poziom energii jak ja :p
Ja mozenie spie ale na obiad byly bulki w jajku z dżemem - tyle.bylam w stanie zrobic. Nie ma to jak niedzielny obiad cholibka :) Na szczesie maz nie narzekal, szczegolnie, ze powiedzialam mu, ze orzeszek ma wlasnie na to ochote.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem załamana.. Dzisiaj jestem zmęczona nawet leżeniem :) jak ide do łazienki na siku to tak się męczę, że chyba daruję sobie dzisiejszą kąpiel, bo jeszcze zasłabne ;)
Jak bym siebie czytała [emoji44] mam tak samo pół dnia przespalam i nadal bym spala.

...........:::::::6tydz i 5dni:::::::::..........

Gdzieś przeczytałam, jak któraś z Was pisała, że gdyby nie wiedziała ze jest w ciąży, to pomyslalaby, że ma jakąś ciężką chorobę - ZERO ENERGII. Mnie ciągle trzyma to, że to musi minąć. Ale poważniej zastanawiam się nad wcześniejszym L4. Dojeżdżam do pracy ok 30km (pracuje w 3-ech miejscach) i to dla mnie duży wysiłek.

Gdzieś przeczytałam, jak któraś z Was pisała, że gdyby nie wiedziała ze jest w ciąży, to pomyslalaby, że ma jakąś ciężką chorobę - ZERO ENERGII. Mnie ciągle trzyma to, że to musi minąć. Ale poważniej zastanawiam się nad wcześniejszym L4. Dojeżdżam do pracy ok 30km (pracuje w 3-ech miejscach) i to dla mnie duży wysiłek.
H ah a skąd ja to znam......

Dziewczyny, które pracują jak dajecie radę?? Kiedy planujecie zwolnienie??
U mnie póki co l4 że względu na mocniejsze przeziębienie, aczkolwiek dolegliwości ciążowe są u mnie tak gigantyczne., że aż się boję ciągle mnie mdli albo wymiotuję jak coś mi nie podejdzie, albo o gryzą za dużo zjem... Spanie non stop, krew z nosa, zaparcia......a to dopiero początek

U mnie póki co l4 że względu na mocniejsze przeziębienie, aczkolwiek dolegliwości ciążowe są u mnie tak gigantyczne., że aż się boję ciągle mnie mdli albo wymiotuję jak coś mi nie podejdzie, albo o gryzą za dużo zjem... Spanie non stop, krew z nosa, zaparcia......a to dopiero początek
Ja pracuje ale tylko 2-3 godziny dziennie a rano od 9 do 13 jestem w szkole. Z pracy powoli rezygnuje ale szkole muszę ciągnąć do końca sierpnia. Mam nadzieję że jakoś sobie poradzę. Ja nie mogę żyć przez mdłości

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Wróciłam z ZAkopca i dosłownie padam na twarz, już leżę w łóżku i nie mam siły, głowa mnie pobolewa a jak sobie pomyślę że jutro na 7 do pracy to masakra....
Jeśli chodzi o ćwiczenia to byłam aktywna przed ciążą teraz ostatnio ćwiczyłam w czwartek bo pojechałam na week to tam spacerowałam długo jutro wracam do ćwiczeń, polecam ćwiczenia z Ania Dziedzic fitmom na fejsie o 20 prowadzi transmisję na żywo z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży a ok. 21 dla pozostałych, naprawdę fajne treningi ;-)
Idę spać, dobrej nocy!

reklama

Ja chętnie bym poszła na l4 bo nawet te 4 godziny gonienia są męczące, ale w styczniu poszłam w 5 tc i straciłam ciążę, wiem, że gdybym drugi raz zniknęła na 3 miesiące to nie miałabym gdzie wracać.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry