CarlaR
Fanka BB :)
CudnieMa dokładnie 9 mm nie patrzę na suwaczki i aplikacje lekarz mi to ładnie pokazał hehe
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudnieMa dokładnie 9 mm nie patrzę na suwaczki i aplikacje lekarz mi to ładnie pokazał hehe
Pozdrawiamy wiosenne[emoji4]Zobacz załącznik 803275
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki macie śnieg?????Pozdrawiamy wiosenne[emoji4]Zobacz załącznik 803275
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też ładnie ale zdjęcia nie wstawię bo synek w przedszkolu a ja w pracy :/
Tak dzisiaj o 8:30 byłyśmy na placu zabawTaki macie śnieg?????
Nie bądź dla siebie taka surowa :* każdej z nas czasem nerwy puszczają, jak wróci z przedszkola to Go wyprzytulaszBożżż ale jaja śnieg w kwietniu, co? A ja mam wyrzuty sumienia bo ochrzaniłam Bartka mojego strasznie bo wchodzę rano do łazienki ( miał się myć) a ten sobie w najlepsze katalog lego ogląda, kibelek dookoła w siuśkach ( spieszył się pewnie) on sam w majtach, nieumyty, nieubrany, no a że źle się czułam to moja człowiecza słabość wygrała i wyżyłam się na dzieciaku ;( Teraz popatrzyłam na zdjęcia Waszych i najchętniej poleciałabym do przedszkola i go wyściskała i przeprosiła że ma taka głupia matkę ;(
Superaśnie!!moje piękne dziecię z bijącym serduszkiem ))))
Pisałam do lekarza, kazał mi być o 4.Bierzesz luteinę dopochwowo? Może się "tam" podrażniłaś tym czymś do wkładania. jakiś czas temu pisałaś już że masz plamki na bieliźnie, może jednak warto zgłosić lekarzowi?