reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
MagMag, iwilleatyou, rossiczka!! GRATULACJE SUPER WIESCI.!!! ale wam fajnie ze juz serduszka <3 Ja musze czekac 2 tyg. Na to.

Powodzenia tym pozostałym na wizytach trzymam &&&&

@Gier_er jaka śliczna córeczka
@iwilleatyou synek również przeuroczy <3
@Rossiczka super zdjęcie.
@blair_90 ale modnisia ;))

@M@gda będzie wszytko dobrze. !! widzę że 26 masz dopiero wizytę. Zadzwoń do swojej gin przynajmniej i powiedz jej o sytuacji. NAPEWNO Cie uspokoi.

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........

CarlaR - jak byłam tydzień temu u lekarza to zarodka nie było jeszcze w pęcherzyku a beta wskazywała na 5 tydzień ale lekarz znalazł fasolke gdzie idziej i kazał dziś przyjść aby zobaczyć czy zarodek juz jest tam gdzie ma być. A jeszcze mnie ten torbiel wystraszył bo skąd się on nagle wzioł jak ja byłam na sor-u 2 kwietnia co lekarz przewidywał u mnie ciązy byłam przebadana przez ginekologa i tego dziadostwa nie było

Magmag,Iwilleatyou,Rossiczka gratulacje :*Superowe wiesci!!:*Niech rosna malenstwa!

Gier ja bym poszla chyba wczesniej zwlaszcza ze taki stres czy zarodek bedzie itp.. po poronieniu to ten strach jest jeszcze wiekszy..

Co do pytania o rozmowe z dzieckiem no to nie ma innej rady jak tlumaczyc i tlumaczyc ze to byl wypadek lekarza.Ze sie nic nie stanie..ze On przeciez tez sie urodzil i zyjesz..ze codzienie rodza sie dzieci ..ze nic sie nie stanie ..ze tatus bedzie przy Tobie czuwal.Ze macie super lekarza najlepszego w calej Polsce itp itd.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To co ja mam powiedzieć mojemu pięcioletniemu Synkowi który niecałe półtora roku temu czekał na siostrzyczkę, a dostał mamę która wróciła ze szpitala bez Niej... powiedzieliśmy mu że poszła do nieba. Płakał bardzo, zaskoczył nas tym. Mówił, że mu strasznie smutno, że Jej nigdy nie pozna. Nigdy nie zapomnę tego żalu na jego buziulce. Straszne wspomnienie. Nie pomyślałabym, że wtedy jeszcze czteroletnie dziecko może tak dorośle to przeżyć. Teraz mamy zamiar powiedzieć Mu jak już na prawdę będzie widać i nie będzie możliwości trzymać tego dłużej w tajemnicy. Boję się Jego reakcji, ale wiem też że On chce mieć rodzeństwo więc mam nadzieję, że będzie ok.

CarlaR - jak byłam tydzień temu u lekarza to zarodka nie było jeszcze w pęcherzyku a beta wskazywała na 5 tydzień ale lekarz znalazł fasolke gdzie idziej i kazał dziś przyjść aby zobaczyć czy zarodek juz jest tam gdzie ma być. A jeszcze mnie ten torbiel wystraszył bo skąd się on nagle wzioł jak ja byłam na sor-u 2 kwietnia co lekarz przewidywał u mnie ciązy byłam przebadana przez ginekologa i tego dziadostwa nie było
Rozumiem... przepraszam, zapomniałam. Faktycznie nam tu pisałaś. W takiej sytuacji pozostaje być dobrej myśli, liczę na to, że wszystko wyjaśni się pomyślnie dla Ciebie :)

MagMag, iwilleatyou, rossiczka!! GRATULACJE SUPER WIESCI.!!! ale wam fajnie ze juz serduszka <3 Ja musze czekac 2 tyg. Na to.

Powodzenia tym pozostałym na wizytach trzymam &&&&

@Gier_er jaka śliczna córeczka
@iwilleatyou synek również przeuroczy <3
@Rossiczka super zdjęcie.
@blair_90 ale modnisia ;))

@M@gda będzie wszytko dobrze. !! widzę że 26 masz dopiero wizytę. Zadzwoń do swojej gin przynajmniej i powiedz jej o sytuacji. NAPEWNO Cie uspokoi.

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........
Już dzwoniłam, kazał mi być dziś po 4.

@CarlaR masakra co wy musieliscie przezywac aż nawet nie chce myśleć ;( nie wyobrażam sobie tego, wszytko przygotowane, kupione. Jesteś ogromnie dzielna!!!! I bardzo bardzo mi przykro.

Moje dzieci już wiedzą i w uszach mi gra "NAPRAWDE, NAPRAWDĘ" I skakali z radości. Zaskoczył mnie mój 6,5 latek powiedział wczoraj jak się kładł spać "mamusiu wiesz co? Nie widzę tego maleństwa a już go tak kocham że cały czas o nim myślę" a młodsza która ma 4 latka powiedziała że będzie z nim spala i kapala i karmila i pieluszki będzie zanosic do kosza. Cały czas pytania, cały czas.....

Dziecko uczucia ma jak szklanka i są bardziej wrażliwe niż kto kolwiek! Powodzenia dziewczyny dacie radę powiedzieć im. okazja sama przyjdzie . Dajcie znac

...........:::::::6tydz i 1dni:::::::::..........

MagMag, Iwilleatyou, Rossiczka- cieszę się Waszym szczęściem!!!! Jak ja bym chciała już iść na wizytę :) oczywiście, na taką żeby było wszystko w porządku! ;)
Mój syn jak byłam w poprzedniej ciąży mega strasznie się ucieszył, że będzie starszym bartem, a jak musieliśmy powiedzieć mu, że jednak dzidziusia nie będzie to strasznie to przeżył, płakał, nie chciał z nami rozmawiać- miał 8 lat, dlatego teraz czekam, aż będzie po 12 tygodniu... tak bardzo bym chciała żeby tym razem się udało...

Ale macie słdkie dzieciaczki! Mój ma już prawie 9 lat to już kwaler ;)

reklama
@Fasolka89 @Oska305 bosko się maluszki rozwijają [emoji7]

Kciuki za wizyty trzymam od rana [emoji6] i liczę, że będą same piękne wieści [emoji6].

@Millo ciekawe jak to będzie z tym przyrostem bety a płcią [emoji6]. Musimy to sobie potem porównać [emoji16]. Ja o ile dobrze pamiętam miałam 170% [emoji6] ale nie wiem czy to się jeszcze łapie pod niski przyrost na chłopca czy wysoki na dziewczynkę [emoji6].

@pasazerka u mnie w 6t4d (wg usg) serduszko biło [emoji6] ale z om miałam już 8t0d. Jest szansa, że miałaś później owulację, więc gdyby go jeszcze nie było to się nie denerwuj.

@MagMag @iwilleatyou @Rossiczka super, że wizyty z dobrymi wieściami [emoji6] aby maluchy dalej tak pięknie rosły [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry