Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
omg to też dobra jestem że niezauważyłam tej informacji. :/w ulotce napisali, że u ciężarnych ze względu na rozpulchnioną szyjkę macicy, zaleca się aplikację palcem
Ja też nie poprzednio jak zobaczyłam plamkę na aplikatorze, to mnie dziewczyny z wrześniówek uświadomiły, że w ciąży lepiej aplikator schować;pomg to też dobra jestem że niezauważyłam tej informacji. :/
Pięknie! Gratulacjemoje piękne dziecię z bijącym serduszkiem ))))
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne wieści z samego rana gratuluję!moje piękne dziecię z bijącym serduszkiem ))))
Prawie cały centymetr 6t 5 dni wychodzi na USG. Termin na 5 grudniajupi jupi juuuuppiiii. Jak ja kocham ten stan zaraz po usg kiedy wiem, że wszystko jest ok. Po godzinie znów zaczynam się matwić. jaka wielkość bobaska?>
To te nasze suwaczki ściemę walą. Mi w 7 tyg z dniami pisze że dzidzia ma 6 milimetrów, a u Ciebie niespełna siedmiotygodniowa dzidzia ma cm... hm nie wiem już samaPrawie cały centymetr 6t 5 dni wychodzi na USG. Termin na 5 grudnia
Ja się wyleczyłam ale czuję, że znów mnie w gardle drapie.Kurde, a mnie to przeziębienie bez przerwy męczy... Raz bardziej, raz mniej. Jak mnie wkurza już ta pogoda
Ma dokładnie 9 mm nie patrzę na suwaczki i aplikacje lekarz mi to ładnie pokazał heheTo te nasze suwaczki ściemę walą. Mi w 7 tyg z dniami pisze że dzidzia ma 6 milimetrów, a u Ciebie niespełna siedmiotygodniowa dzidzia ma cm... hm nie wiem już sama