reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, trochę mnie nie było, bo wyjechaliśmy na Wielkanoc. We wtorek robiłam badania i się przerazilam że, źle jest. Wczoraj wizyta i moje maleństwo ma 8,4 mm , serduszko bije, wszystko ok. Jestem taka szczęśliwa
Ciąża młodsza, niż wychodzi z OM. Termin.się przesunął na 7.12

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1492677834-aaaaaa.jpeg

Magmag,Iwilleatyou,Rossiczka gratulacje :*Superowe wiesci!!:*Niech rosna malenstwa!

Gier ja bym poszla chyba wczesniej zwlaszcza ze taki stres czy zarodek bedzie itp.. po poronieniu to ten strach jest jeszcze wiekszy..

Co do pytania o rozmowe z dzieckiem no to nie ma innej rady jak tlumaczyc i tlumaczyc ze to byl wypadek lekarza.Ze sie nic nie stanie..ze On przeciez tez sie urodzil i zyjesz..ze codzienie rodza sie dzieci ..ze nic sie nie stanie ..ze tatus bedzie przy Tobie czuwal.Ze macie super lekarza najlepszego w calej Polsce itp itd.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Magmag,Iwilleatyou,Rossiczka gratulacje :*Superowe wiesci!!:*Niech rosna malenstwa!

Gier ja bym poszla chyba wczesniej zwlaszcza ze taki stres czy zarodek bedzie itp.. po poronieniu to ten strach jest jeszcze wiekszy..

Co do pytania o rozmowe z dzieckiem no to nie ma innej rady jak tlumaczyc i tlumaczyc ze to byl wypadek lekarza.Ze sie nic nie stanie..ze On przeciez tez sie urodzil i zyjesz..ze codzienie rodza sie dzieci ..ze nic sie nie stanie ..ze tatus bedzie przy Tobie czuwal.Ze macie super lekarza najlepszego w calej Polsce itp itd.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jedyne co, to nie mówiłabym, że to wypadek lekarza (nawet jeśi to była prawda), bo dziecku można traume na lekarzy zrobić.

Coraz bardziej zbliża się godzina zero to ja bardziej się boję że to ciąża pozamaciczna takiego doła łapię że szkoda mówić za godzinkę idę odebrać wynik bety zobaczę jaki przyrost jest.

reklama
Coraz bardziej zbliża się godzina zero to ja bardziej się boję że to ciąża pozamaciczna takiego doła łapię że szkoda mówić za godzinkę idę odebrać wynik bety zobaczę jaki przyrost jest.
Ale czemu zakładasz że pozamaciczna, masz wskazujące na to objawy? Rozumiem Twoje obawy, uwierz mi. Ja jestem tydzień po usg na którym wszystko było ok a zastanawiam się czy nadal jest w porządku, czy dzieciaczek jeszcze żyje. Trzymam kciuki żebyś pokazała nam tu dziś zdjęcie swojego zdrowego maluszka :)

Do góry