reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny poradźcie coś kolejną wizytę mam 9 maja czyli 8t3d i tak się biję ze sobą czy doczekam, może iść prywatnie tylko na usg np. w przyszły czwartek albo piątek, wtedy będzie 6t5-6d i zobaczyć czy się pojawi zarodek i serduszko? Co prawda przeczucia mam lepsze niż w ostatniej ciąży, ale i tak stres jest, a wtedy gdyby nie dodatkowa wizyta na którą poszłam 31.01 na której dowiedziałam, się że serce przestało bić, chodziłabym tak do 14.02...
jeśli tak czujesz to idź koniecznie :)

Bierzesz luteinę dopochwowo? Może się "tam" podrażniłaś tym czymś do wkładania. jakiś czas temu pisałaś już że masz plamki na bieliźnie, może jednak warto zgłosić lekarzowi?

To coś, czym wkładam luteine ma krótko obcięte paznokcie, więc raczej nie.

Ja biorę też zastrzyki przeciwzakrzepowe, wczoraj zrobiłam sobie mega siniaka na brzuchu, i może zastrzyk nie zadziałał tak jak powinien?...

Hej dziewczynki rano poszłam zrobić betę aby sprawdzi czy coś przyrasta a tak się boje dzisiejszej wizyty że szok nie mogę w miejscu usiedzieć a wizyta o 18 strasznie się boję co lekarz powie, aż od rana mnie tak mdli że co zjem to mi sie zbiera ale nie zwracam na szczęście uff. Ja w domu siedzę sama z prawie 4 latkiem starszy w szkole a mąż w pracy. Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć bo zwariuję
Będzie dobrze, zobaczysz :)

1492675102-aaaaaa.jpeg
moje piękne dziecię z bijącym serduszkiem :)))))

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo się możesz podrażnić i krwawić właśnie. No chyba, że masz długie paznokcie to wtedy chyba lepszy aplikator.
Paznokcie mam raz takie raz takie. Nigdy się tym aplikatorem nie podrażniłam. Chwalę go właśnie bo dzięki Niemu mogę wcisnąć tą tabletkę odpowiednio daleko. Niby go szoruję po każdym użyciu, ale zawsze mam w głowie, że na bank zostają bakterie. W sumie na rękach też, nawet jak umyjesz.

reklama
Do góry