reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kurcze, dziwnie się dziś czuje. Chlupie mi jakoś na dole tego brzucha... boje się czy wszystko ok :/ i wgl śniły mi się dziś jakieś koszmary związane z dziećmi... nie wiem co się dzieje ;(

reklama
Powodzenia dziewczyny :* ja już w drodze do pracy :/ mam takiego lenia że najchętniej wróciła bym do domu do łóżka...

Zastanawiam się jak to zrobic bo kobieta pracująca w ciąży może stać na nogach max 3 h a ja mam non stop stojąca pracę. Wczoraj się smialam że dostanę wózek inwalidzki [emoji23]

Asiula ja dałam zaaświadczenie o ciąży i zmienili mi grafik na 4 godziny dziennie a później jestem zwolniona z obowiązku wykonywania pracy z zachowaniem wynagrodzenia :)

Ja już po wizycie. Ciąża nieco młodsza tj. 7t5d (a z Om 8t0d). Serduszko jak dzwon, a dzidziuś ma już prawie 1,4 cm.

Krwiaczek nadal jest, ale mam się tym nie przejmować.. Plamienie może utrzymać się jeszcze parę tygodni.
Następna wizyta (już genetyczna) za miesiąc. Karta ciążowa założona! ;)

Trzymam kciuki za resztę dziewczyn z dzisiejszych wizyt
SUPER!!!
Gratulacje!!!

Kurcze, dziwnie się dziś czuje. Chlupie mi jakoś na dole tego brzucha... boje się czy wszystko ok :/ i wgl śniły mi się dziś jakieś koszmary związane z dziećmi... nie wiem co się dzieje ;(
Ja się czuję okresowo.... Miałam 2 plamki rano i się martwię. DOpchałam się progesteronem, ale nadal jestem niespokojna.

Ja się czuję okresowo.... Miałam 2 plamki rano i się martwię. DOpchałam się progesteronem, ale nadal jestem niespokojna.
Bierzesz luteinę dopochwowo? Może się "tam" podrażniłaś tym czymś do wkładania. jakiś czas temu pisałaś już że masz plamki na bieliźnie, może jednak warto zgłosić lekarzowi?

Dziewczyny poradźcie coś kolejną wizytę mam 9 maja czyli 8t3d i tak się biję ze sobą czy doczekam, może iść prywatnie tylko na usg np. w przyszły czwartek albo piątek, wtedy będzie 6t5-6d i zobaczyć czy się pojawi zarodek i serduszko? Co prawda przeczucia mam lepsze niż w ostatniej ciąży, ale i tak stres jest, a wtedy gdyby nie dodatkowa wizyta na którą poszłam 31.01 na której dowiedziałam, się że serce przestało bić, chodziłabym tak do 14.02...

reklama
Hej dziewczynki rano poszłam zrobić betę aby sprawdzi czy coś przyrasta a tak się boje dzisiejszej wizyty że szok nie mogę w miejscu usiedzieć a wizyta o 18 strasznie się boję co lekarz powie, aż od rana mnie tak mdli że co zjem to mi sie zbiera ale nie zwracam na szczęście uff. Ja w domu siedzę sama z prawie 4 latkiem starszy w szkole a mąż w pracy. Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć bo zwariuję

Do góry