reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Izabela90 gratulacje piękne zdjęcie, piękny pęcherzyk <3 teraz już się nie wykręcisz z listy. wpisz mi dane ;)
@gier super ze szybko ok!!

Gratulacje dziewczyny. Mam nadzieję że u mnie dziś też dobre wieści będą. Wizyta za 1,5 h

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

reklama
Poprawię-piekny zarodeczek:))bo to roznica!!:)ale pecherzyk tez hihihu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe tak wiem wiem ale ja to teraz gdzie nie popatrzę na zdjęcie usg to zwracam uwagę na ten pęcherzyk. Masakra.. A ona ma taki ladniutki okraglutki a że zarodek to już w ogóle zajeb **** ;) hehe.

Jakie piękne dzisiaj wiadomości! Super! Gratuluję! [emoji3]
Ja tymczasem dostałam przedłużenie zwolnienia do 26-go i w sumie to się cieszę. I póki co proszę lekarzy, żeby nie zaznaczali ciąży na zwolnieniu-jest jeszcze wcześnie i jeszcze nie chcę mówić w pracy... Mama mnie pociesza, że jak ze mną była w ciąży to miała dokładnie tak samo... zaczęło się od przeziębienia. Teściowa obkładała jej gardło liśćmi kapusty... [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Carla zaczyna sie pojawiac lekki ale spodnie mnie juz upinaly bo wieczorami jak mam wzdęcioł to juz mam fajny brzuszek:p

Maja witaj i gratulacje:*juz na glukoze?brrr

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny oprócz małego krwiaczka (co mówił że to bardzo częste we wczesnej ciąży) JEST WSZYTKO W PORZĄDKU. Pęcherzyk piękny " okraglutki.... " ciąża wg. Usg 3 dni młodsza (mieści się w normie) dostałam dostałam na receptę dupke by brać ;) tak razie na tego małego krwiaczka i to że w poprzedniej ciąży też byłam "wspomagana". skierowanie na dalsze badania jeszcze raz morfologia l, mocz, glukoza, WR, HIV, HCV mówił że to podstawa. Wszytko wyjaśnił mi, delikatnie NIE TAK JAK TAMTA JEDZA. Kropka było widać też, i ciałko żółte które poprzednim razem nie widziala. Ogólnie powiedział że ciąża jak każda inna DOZOBACZENIA ZA DWA TYG NA WIZYCIE SERDUSZKA. Jezu jak mi ułożyło.... Jak mi teraz lekko na duszy. ;)) dziękuję wam bardzo za wsparcie.

reklama
Do góry