reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A pęcherzyk też był książkowy i wszytko było na początku Oki zarodek też był? i tak nagle poronienie? Nie wiem jak to jest.. Przepraszam za takie pytanie ale tak mnie ciekawi czy coś wcześniej może zaprognozować że coś pójdzie nie tak? Chyba w takim razie faktycznie do niczego są te bety

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
Tak, nawet serduszko było w 6t... Krew super, wszystko Ok... Jedyne co to jakby ciąża była późniejsza niż to wychodziło z takich prawidłowych obliczeń - czas po ostatniej miesiączce. Myślę że zarodek się zbyt wolno rozwijał, ale to tylko moje przypuszczenie. Lekarze powiedzieli że czasem tak się zdarza i nie można znaleźć przyczyny... [emoji20]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Tak, nawet serduszko było w 6t... Krew super, wszystko Ok... Jedyne co to jakby ciąża była późniejsza niż to wychodziło z takich prawidłowych obliczeń - czas po ostatniej miesiączce. Myślę że zarodek się zbyt wolno rozwijał, ale to tylko moje przypuszczenie. Lekarze powiedzieli że czasem tak się zdarza i nie można znaleźć przyczyny... [emoji20]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Jej masakra współczuje ;(

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

reklama
Do góry