Dziękuję. Nie było to planowane a przynajmniej nie tak szybko i trochę jestem przerażona czy poradzę sobie z dwójką takich maluchów.
reklama
Zinc
Fanka BB :)
Tak, nawet serduszko było w 6t... Krew super, wszystko Ok... Jedyne co to jakby ciąża była późniejsza niż to wychodziło z takich prawidłowych obliczeń - czas po ostatniej miesiączce. Myślę że zarodek się zbyt wolno rozwijał, ale to tylko moje przypuszczenie. Lekarze powiedzieli że czasem tak się zdarza i nie można znaleźć przyczyny... [emoji20]A pęcherzyk też był książkowy i wszytko było na początku Oki zarodek też był? i tak nagle poronienie? Nie wiem jak to jest.. Przepraszam za takie pytanie ale tak mnie ciekawi czy coś wcześniej może zaprognozować że coś pójdzie nie tak? Chyba w takim razie faktycznie do niczego są te bety
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
eklerkaa
Jej masakra współczuje ;(Tak, nawet serduszko było w 6t... Krew super, wszystko Ok... Jedyne co to jakby ciąża była późniejsza niż to wychodziło z takich prawidłowych obliczeń - czas po ostatniej miesiączce. Myślę że zarodek się zbyt wolno rozwijał, ale to tylko moje przypuszczenie. Lekarze powiedzieli że czasem tak się zdarza i nie można znaleźć przyczyny... [emoji20]
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
JaneHeart
SuperZobacz załącznik 803058 6t 1d. Wszystko pasuje jak z om. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3tyg.. Jestesmy szczęśliwi.
Lekarz powiedział że serduszko jest od 6t 3d a ja mam dzisiaj 6t1d. Zapewnił mnie ze wszystko jest w jak najlepszym porządku. Mam się cieszyć ciaza.Izabela t uslyszalas serduszko? Na fotce hmm chyba pecherzyk widze ale znawca nie jestem
To trzymam kciuki. Ja mieszkam w Holandii i dla nich do 12tc to nie ciąża.Mnie się jeszcze może zmienić, ja jestem po in vitro i lekarz mi policzy dokładniej wiek ciąży za tydzień.
A tymczasem - mamy kalendarz, zachęcam do wpisania się. Bedziemy trzymać kciuki za wizyty.
M@gda
Moderatorka
Fantastycznie!! Gratulacje!!Zobacz załącznik 803058 6t 1d. Wszystko pasuje jak z om. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3tyg.. Jestesmy szczęśliwi.
reklama
M@gda
Moderatorka
Nie dziękuję.To trzymam kciuki. Ja mieszkam w Holandii i dla nich do 12tc to nie ciąża.
Dla mnie dojście do tego momentu to już sukces. Ciąże będą mi liczyć w klinice od serduszka, mam nadzieję, że będzie je widać już za tydzień