reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Wierzę.... ja tez się boję powtórki, ale trzeba być dobrej myśli ;) chociaż wiem że czasem nie łatwo.
no kiedyś w końcu musi się udać :)
Ja po wizycie pęcherzyk odpowiada wielkości 5t3d co mnie cieszy bo poprzednia ciąża rozwijała się zbyt wolno i zawsze miałam spore tyły. Pęcherzyk zoltkowy obecny na zarodek sprzęt kiepski chociaż była taka biała kreseczka i mówił że to chyba to, ale nie będzie gdybać [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
no i super !!! :) oby tak dalej.

Zobacz załącznik 803058 6t 1d. Wszystko pasuje jak z om. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3tyg.. Jestesmy szczęśliwi.
I widzisz, mówiłam, że wszystko będzie ok :)

reklama
MOJA BETA UROSLA PRZEZ 4 DNI Z 1885,0 na 4914,00 wydaje mi się że spory przyrost nie??!! ;)
1492516828-aaaaaa.jpeg

Ale wyszlo mi z drugiego badania że mam niedobór witaminy D.
1492516975-aaaaaa.jpeg

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Jeszcze coś beta liczona jest od dnia zapłodnienia co nie? nie od OM co nie? Bo jeśli tak to wszytko by się zgadzało

Eklerka niedobor witaminy D ma kazda z nas ,taki klimat. Ja sie suplementuje witamina w kropelkach i pregna plus. Co do bety jest kalkulator przyrostu. Powinna sie co 48h oodniesc wartosc o min 60%

No ja mam dość często opryszczki i zapytała mnie się czy robiłam sobie badanie wt. D. ze to teraz trzeba dbać bo opuszcza w ciąży nie jest dobra.

reklama
Do góry