reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wierzę.... ja tez się boję powtórki, ale trzeba być dobrej myśli ;) chociaż wiem że czasem nie łatwo.
no kiedyś w końcu musi się udać :)
Ja po wizycie pęcherzyk odpowiada wielkości 5t3d co mnie cieszy bo poprzednia ciąża rozwijała się zbyt wolno i zawsze miałam spore tyły. Pęcherzyk zoltkowy obecny na zarodek sprzęt kiepski chociaż była taka biała kreseczka i mówił że to chyba to, ale nie będzie gdybać [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
no i super !!! :) oby tak dalej.

Zobacz załącznik 803058 6t 1d. Wszystko pasuje jak z om. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3tyg.. Jestesmy szczęśliwi.
I widzisz, mówiłam, że wszystko będzie ok :)

reklama
MOJA BETA UROSLA PRZEZ 4 DNI Z 1885,0 na 4914,00 wydaje mi się że spory przyrost nie??!! ;)
1492516828-aaaaaa.jpeg

Ale wyszlo mi z drugiego badania że mam niedobór witaminy D.
1492516975-aaaaaa.jpeg

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Jeszcze coś beta liczona jest od dnia zapłodnienia co nie? nie od OM co nie? Bo jeśli tak to wszytko by się zgadzało

Eklerka niedobor witaminy D ma kazda z nas ,taki klimat. Ja sie suplementuje witamina w kropelkach i pregna plus. Co do bety jest kalkulator przyrostu. Powinna sie co 48h oodniesc wartosc o min 60%

No ja mam dość często opryszczki i zapytała mnie się czy robiłam sobie badanie wt. D. ze to teraz trzeba dbać bo opuszcza w ciąży nie jest dobra.

reklama
Do góry