CarlaR
Fanka BB :)
Tym razem się uda, bądź dobrej myśliSerce mi stanęło jak zobaczyłam wynik.. zresztą mam teraz gorszy czas. Tamtą ciążę straciłam ok. 8tyg właśnie, więc strasznie się boję powtórki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym razem się uda, bądź dobrej myśliSerce mi stanęło jak zobaczyłam wynik.. zresztą mam teraz gorszy czas. Tamtą ciążę straciłam ok. 8tyg właśnie, więc strasznie się boję powtórki.
Tak Masz skończony 4 tydzień i jesteś w 5 tygodniu.Czyli jak mam teraz 4 tydzień i 1 dzień to zaczynam 5 tydzień? Nigdy tego nie ogarnę [emoji23]
Wierzę.... ja tez się boję powtórki, ale trzeba być dobrej myśli chociaż wiem że czasem nie łatwo.Serce mi stanęło jak zobaczyłam wynik.. zresztą mam teraz gorszy czas. Tamtą ciążę straciłam ok. 8tyg właśnie, więc strasznie się boję powtórki.
Witaj,Witam. Często tutaj zaglądałam i w końcu postanowiłam do was dołączyć. Jestem mamą 9miesięcznego Jasia a w zeszłym tygodniu dowiedziałam się że kolejna dzidzia jest w drodze. 6tc a termin mam na 14 grudnia.
A pęcherzyk też był książkowy i wszytko było na początku Oki zarodek też był? i tak nagle poronienie? Nie wiem jak to jest.. Przepraszam za takie pytanie ale tak mnie ciekawi czy coś wcześniej może zaprognozować że coś pójdzie nie tak? Chyba w takim razie faktycznie do niczego są te betyJa robiłam co tydzień betę w poprzedniej ciąży i była idealna, nawet jak wylądowałam na IP miałam dobrą betę, a to już się zaczynało poronienie wtedy. Więc teraz nie robię, chyba że gin będzie chciał i da mi skierowanie...
I jaWitaj,
14 grudnia, to tak ja sobie wstępnie obliczyłam
Witaj mała różnica wieku to same pozytywy. i gratulacjeWitam. Często tutaj zaglądałam i w końcu postanowiłam do was dołączyć. Jestem mamą 9miesięcznego Jasia a w zeszłym tygodniu dowiedziałam się że kolejna dzidzia jest w drodze. 6tc a termin mam na 14 grudnia.
Tak mi wyliczył kalkulator zobaczymy co wyjdzie na pierwszej wizycie u lekarza ale to dopiero za dwa tygodnie