reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Boziuuu ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 1.5 tygodnia :p ehhh wytrzymam!
W piątek jadę ze znajomymi na 3 dni do Zakopanego muszę coś wymyślić dlaczego nie piję?! O ciąży nie chcę mówić jeszcze....
Blair90 witaj i gratulacje! Wigilia powiadasz? Magiczny dzień ;-)

Dziwaczny oszczegam jednak przed czopki glicerynowymi dostałam takich skurczy, że masakra wzięłam nospe masuje brzuch cholernie czarno to widzę

Blair witaj:**to znaczy ze powili dobiegamy do konca roku:))

Mnie podszczypuje pochwa od 3 dni wieczorem zazwyczaj.Uplawow nie mam.Biore lactovaginal.Pisalam do ginka ale jeszcze nie odp..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Boziuuu ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 1.5 tygodnia :p ehhh wytrzymam!
W piątek jadę ze znajomymi na 3 dni do Zakopanego muszę coś wymyślić dlaczego nie piję?! O ciąży nie chcę mówić jeszcze....
A nie boisz się do Zakopanego?

reklama
Dziękuje za kciuki [emoji8]
Powiedz ze leki bierzesz i pić nie możesz [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry