reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
jak narazie jest nas już 17 na liście :) !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie? :)
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam :))

@DigitalGirl również współczuje .. przewalone

@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!

u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE

....::::5tydz i 6 dni::::::.....

Ostatnia edycja:
U mnie tez nikt nie wie :-) Jutro wizyta i zobacYmy co powie . Ja wiem ze moja mama bedzie nie zadowolona bardzo. Bo gdy informowalam ja o poprzedniej ciazy powiedziala ze po co mi kolejne itd :( Teraz oczywiscie to oczko w glowie ale tamte slowa i reakcja sa wciaz w pamieci. Wiec chyba dowie sie jak brzuch urosnie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

jak narazie jest nas już 17 na liście :) !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie? :)
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam :))

@DigitalGirl również współczuje .. przewalone

@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!

u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE

....::::5tydz i 6 dni::::::.....

Pewnie, że kciuki będą, kalendarz jutro tez opublikję, żeby nikt nie zapomniał :)

Ja wpiszę się na listę jak już będę po wizycie u ginekologa czyli 28.04. Wtedy będę miała już więcej informacji i czy wszystko jest ok.Dopiero będę miała zakładaną kartę ciąży.

Hej. U mnie rodzina wie. Mdłości mnie już przerastają. Nie wymiotuje ale jedzenie to mój wróg :( jestem wykończona

U mnie też wiedzą.
U mnie mdłości to jakaś masakra wstaje rana i mam łzy w oczach tak się źle czuję, jak.mam na odwrót muszę szybko coś zjeść. Więc czekam max 10 min bo euthyrox i później szybko jem działa na chwilę i tak cały dzień mdłości

reklama
Iwilleatyou migdaly jesz?imbir? Mnie to pomaga.No i pare lykow coli gazowanej..wzdęcioły mam za to megaśne!

Eklerka lista 1 klasa:)

Zaciskam juz kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty!!:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pomagają ani migdały ani cola ani imbir. Nawet wody nie pije tylko herbatę miętowa na okrągło. Mam dość gości w domu. Jakby nikogo nie było to nie wychodziłabym z łóżka

Do góry