reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć. Chciałam się przywitać, zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki [emoji2][emoji2]
Strasznie się cieszę. Jutro mam pierwszą wizytę u giną.
Termin z OM to 24.12 ale zobaczymy co powie gin.
[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje [emoji8]
Tez mam wizytę i obawy [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziwaczny oszczegam jednak przed czopki glicerynowymi dostałam takich skurczy, że masakra wzięłam nospe masuje brzuch cholernie czarno to widzę
Ale że co się dzieje??? Jedź na ostry dyżur. Z tego co wiem dotykanie brzucha jeszcze bardziej pobudza macice do skurczy w późniejszej ciąży, nie wiem jak jest z taką malutką...

Czesc Dziewczyny! Czytam Was od dluzszego czasu ale pierwszy raz postanowilam napisac. Zaczelam 7 tydzien a termin mam na 03.12. W piatek bylam na wizycie i lekarz powoedzial ze dziecko ma za male tetno. 118 w 6 tygodniu. Czy Wasi lelarze tez na tym etapie monitorowali tetno. Jak to u Was wyglada?

Czesc Dziewczyny! Czytam Was od dluzszego czasu ale pierwszy raz postanowilam napisac. Zaczelam 7 tydzien a termin mam na 03.12. W piatek bylam na wizycie i lekarz powoedzial ze dziecko ma za male tetno. 118 w 6 tygodniu. Czy Wasi lelarze tez na tym etapie monitorowali tetno. Jak to u Was wyglada?
Ja byłam na ostatniej wizycie we wtorek, to był 6tydz i 2 dni i lekarz badał tętno. Powiedział że jest 122 czyli super... 118 a 122 to niewielka niby niewielka różnica ale nie znam się na tym na tyle żeby Ci pomóc :/ Dodam, że termin mam na 4 grudnia, czyli dzień po Tobie.

Witaj,

U mnie jeszcze za młoda ciąża niestety na serduszko....

reklama
Cześć wszystkim przyszłym mamom! Witam się i ja, na razie nieśmiało bo ciąża nie potwierdzona przez giną bo za wcześnie. Termin z OM to między 20 a 27 grudnia, zależy jakiego kalkulatora użyje. Za 2 tygodnie wizyta u gina mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji847] niestety nie dam rady przeczytać 150 stron jak pokazuje mi apka postaram się być od teraz na bieżąco, choć nie będzie to łatwe bo mam 2 latke w domu i pracuje ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry