reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć wszystkim przyszłym mamom! Witam się i ja, na razie nieśmiało bo ciąża nie potwierdzona przez giną bo za wcześnie. Termin z OM to między 20 a 27 grudnia, zależy jakiego kalkulatora użyje. Za 2 tygodnie wizyta u gina mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji847] niestety nie dam rady przeczytać 150 stron jak pokazuje mi apka postaram się być od teraz na bieżąco, choć nie będzie to łatwe bo mam 2 latke w domu i pracuje ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratulacje i witaj!!

Podobno nie powinno się jeździć do Zakopanego we wczesnej ciąży. Zmiana ciśnienia. Poczytaj sobie na ten temat, zapytaj ginekologa.
Poczytałam, w sumie to na zaden szczyt sie nie wybieramy, tylko wjazd na Gubałówkę a ta wysokość jest dozwolona, ciśnienie też mam w normie, więc ok. Dla świętego spokoju zadzwonię jutro do mojej ginekolog. Dzięki za radę ;-)
Witajcie nowe Mamusie ;-)

Witaj,

U mnie jeszcze za młoda ciąża niestety na serduszko....
Witaj [emoji3] ja byłam w środę na usg i bicie serduszka określił na 119, powiedział, że to prawidłowe na ten czas i że będzie stopniowo się rozpędzało [emoji1] więc u Ciebie podobnie więc chyba Ok [emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Witaj [emoji3] ja byłam w środę na usg i bicie serduszka określił na 119, powiedział, że to prawidłowe na ten czas i że będzie stopniowo się rozpędzało [emoji1] więc u Ciebie podobnie więc chyba Ok [emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Ta moja wypowiedź to do Malinki90 oczywiście [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Do góry