CarlaR
Fanka BB :)
Będzie ok, zobaczyszNo niby podobne te " predkosci". Licze na to, ze sie rozbuja i z Wami zostane☺. To moja druga ciaza. Mam 7 letnia Corke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie ok, zobaczyszNo niby podobne te " predkosci". Licze na to, ze sie rozbuja i z Wami zostane☺. To moja druga ciaza. Mam 7 letnia Corke.
Cześć wszystkim przyszłym mamom! Witam się i ja, na razie nieśmiało bo ciąża nie potwierdzona przez giną bo za wcześnie. Termin z OM to między 20 a 27 grudnia, zależy jakiego kalkulatora użyje. Za 2 tygodnie wizyta u gina mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji847] niestety nie dam rady przeczytać 150 stron jak pokazuje mi apka postaram się być od teraz na bieżąco, choć nie będzie to łatwe bo mam 2 latke w domu i pracuje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poczytałam, w sumie to na zaden szczyt sie nie wybieramy, tylko wjazd na Gubałówkę a ta wysokość jest dozwolona, ciśnienie też mam w normie, więc ok. Dla świętego spokoju zadzwonię jutro do mojej ginekolog. Dzięki za radę ;-)Podobno nie powinno się jeździć do Zakopanego we wczesnej ciąży. Zmiana ciśnienia. Poczytaj sobie na ten temat, zapytaj ginekologa.
Nie ma sprawy daj znać co Ci powie ginekolog.Poczytałam, w sumie to na zaden szczyt sie nie wybieramy, tylko wjazd na Gubałówkę a ta wysokość jest dozwolona, ciśnienie też mam w normie, więc ok. Dla świętego spokoju zadzwonię jutro do mojej ginekolog. Dzięki za radę ;-)
Witajcie nowe Mamusie ;-)
Mam takiego stresa przed jutrzejszym dniem,że chyba nie zasne dzisiaj.
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :-)Mam takiego stresa przed jutrzejszym dniem,że chyba nie zasne dzisiaj.
Witaj [emoji3] ja byłam w środę na usg i bicie serduszka określił na 119, powiedział, że to prawidłowe na ten czas i że będzie stopniowo się rozpędzało [emoji1] więc u Ciebie podobnie więc chyba Ok [emoji4]Witaj,
U mnie jeszcze za młoda ciąża niestety na serduszko....
Mam nadzieję że mój pech się skończył,i teraz wszystko będzie się układać. Abym jutro pisała tu tylko dobre wiadomości.Dasz radę!! Będzie dobrze.
Pamiętaj, trzymamy kciuki!!!!
Ta moja wypowiedź to do Malinki90 oczywiście [emoji6]Witaj [emoji3] ja byłam w środę na usg i bicie serduszka określił na 119, powiedział, że to prawidłowe na ten czas i że będzie stopniowo się rozpędzało [emoji1] więc u Ciebie podobnie więc chyba Ok [emoji4]