Ja jutro też mam wizytę. I tez juz dzisiaj wielki stres. Aż się boję. Bardzo boję się porażki. Trzymam kciuki.&&jak narazie jest nas już 17 na liście !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie?
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam )
@DigitalGirl również współczuje .. przewalone
@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!
u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE
....::::5tydz i 6 dni::::::.....
reklama
M@gda
Moderatorka
Trzeba, trzeba, ale boje się że zapeszę. Dziś zaczęło mnie ciągnąć i tak jakoś mi dziwnie i inaczej. miałam małą czerwoną kropeczkę na wkładce i martwię się, czy wszystko ok.jak narazie jest nas już 17 na liście !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie?
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam )
@DigitalGirl również współczuje .. przewalone
@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!
u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE
....::::5tydz i 6 dni::::::.....
Dopchałam się luteiną dopochwową, ale nie wiem czy nie za mało. Jutro będę pisać do lekarza.
eklerkaa
Fanka BB :)
Madziula co ma być to i tak będzie. Żadne zapeszanie wtedy nie pomoże!! Będzie dobrze musi być i już ;***Trzeba, trzeba, ale boje się że zapeszę. Dziś zaczęło mnie ciągnąć i tak jakoś mi dziwnie i inaczej. miałam małą czerwoną kropeczkę na wkładce i martwię się, czy wszystko ok.
Dopchałam się luteiną dopochwową, ale nie wiem czy nie za mało. Jutro będę pisać do lekarza.
...........:::::::5tydz i 6dni:::::::::..........
M@gda
Moderatorka
Oby było dobrze, chciałabym bardzo.Madziula co ma być to i tak będzie. Żadne zapeszanie wtedy nie pomoże!! Będzie dobrze musi być i już ;***
eklerkaa
Ja sobie nawet tak pomyślałam że teraz to i dzieciątka się nie poddadza dla dziadka! I dla mamy która tak ich pragnie.Oby było dobrze, chciałabym bardzo.
Roksii89
Może jakieś podrażnienie po luteinie będzie dobrzeTrzeba, trzeba, ale boje się że zapeszę. Dziś zaczęło mnie ciągnąć i tak jakoś mi dziwnie i inaczej. miałam małą czerwoną kropeczkę na wkładce i martwię się, czy wszystko ok.
Zinc
Ja powiedziałam wczoraj rodzicom - wzruszyli się (to ich pierwszy wnuk)i było bardzo miło [emoji1] nikt więcej jeszcze nie wie poza oczywiście moją drugą połówką [emoji6]żeby tylko ten mały okruszek dał radę...
M@gda trzymaj się i nie stresuj. Będzie dobrze. Super że tak powiedziałaś tacie, teraz ma motywację największą jaką by mógł sobie wymarzyć! [emoji1]
Mi minęło z mdłościami, ale cały czas walczę z przeziębieniem, gardło boli mnie już 5 dzień, a wczoraj dostałam zapalenia spojówek... Dzisiaj przyjedzie do nas moja ciocia lekarz to mnie obejży (będę musiała też jej więc powiedzieć [emoji6]). Żeby tylko z małym życiem w środku było wszystko dobrze - czasami w nocy tak się stresuję przez to przeziębienie i tym jak to wpływa na ciążę, że spać nie mogę...
Do listy chętnie się dopiszę, ale po wizycie u gina, jeszcze nie mam karty ciąży.
M@gda trzymaj się i nie stresuj. Będzie dobrze. Super że tak powiedziałaś tacie, teraz ma motywację największą jaką by mógł sobie wymarzyć! [emoji1]
Mi minęło z mdłościami, ale cały czas walczę z przeziębieniem, gardło boli mnie już 5 dzień, a wczoraj dostałam zapalenia spojówek... Dzisiaj przyjedzie do nas moja ciocia lekarz to mnie obejży (będę musiała też jej więc powiedzieć [emoji6]). Żeby tylko z małym życiem w środku było wszystko dobrze - czasami w nocy tak się stresuję przez to przeziębienie i tym jak to wpływa na ciążę, że spać nie mogę...
Do listy chętnie się dopiszę, ale po wizycie u gina, jeszcze nie mam karty ciąży.
reklama