reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

jak narazie jest nas już 17 na liście :) !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie? :)
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam :))

@DigitalGirl również współczuje .. przewalone

@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!

u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE

....::::5tydz i 6 dni::::::.....
Ja jutro też mam wizytę. I tez juz dzisiaj wielki stres. Aż się boję. Bardzo boję się porażki. Trzymam kciuki.&&

reklama
jak narazie jest nas już 17 na liście :) !! super jak wam sie lista podoba ? niezła ściąga nie? :)
@iwilleatyou jej współczuje , a wszytko bym jadła wczoraj to co chwile co innego jadłam :))

@DigitalGirl również współczuje .. przewalone

@M@gda ale piękne to co powiedziałaś.. teraz sie na pewno nie podda bedzie walczył o wnuki <3 zdrówka dla taty :* bardzo dobrze zrobiłaś ze powiedziałaś w takich chwilach aż trzeba !!

u mnie bez zmian wiedza te same osoby co wiedziały.
JUTRO WIZYTA , PROSZE O KCIUKI JUZ OD DZIŚ !!!!!! BOOOOJE SIE

....::::5tydz i 6 dni::::::.....
Trzeba, trzeba, ale boje się że zapeszę. Dziś zaczęło mnie ciągnąć i tak jakoś mi dziwnie i inaczej. miałam małą czerwoną kropeczkę na wkładce i martwię się, czy wszystko ok.

Dopchałam się luteiną dopochwową, ale nie wiem czy nie za mało. Jutro będę pisać do lekarza.

Trzeba, trzeba, ale boje się że zapeszę. Dziś zaczęło mnie ciągnąć i tak jakoś mi dziwnie i inaczej. miałam małą czerwoną kropeczkę na wkładce i martwię się, czy wszystko ok.

Dopchałam się luteiną dopochwową, ale nie wiem czy nie za mało. Jutro będę pisać do lekarza.
Madziula co ma być to i tak będzie. Żadne zapeszanie wtedy nie pomoże!! Będzie dobrze musi być i już ;) ;***

...........:::::::5tydz i 6dni:::::::::..........

Może jakieś podrażnienie po luteinie będzie dobrze

Ja powiedziałam wczoraj rodzicom - wzruszyli się (to ich pierwszy wnuk)i było bardzo miło [emoji1] nikt więcej jeszcze nie wie poza oczywiście moją drugą połówką [emoji6]żeby tylko ten mały okruszek dał radę...

M@gda trzymaj się i nie stresuj. Będzie dobrze. Super że tak powiedziałaś tacie, teraz ma motywację największą jaką by mógł sobie wymarzyć! [emoji1]

Mi minęło z mdłościami, ale cały czas walczę z przeziębieniem, gardło boli mnie już 5 dzień, a wczoraj dostałam zapalenia spojówek... Dzisiaj przyjedzie do nas moja ciocia lekarz to mnie obejży (będę musiała też jej więc powiedzieć [emoji6]). Żeby tylko z małym życiem w środku było wszystko dobrze - czasami w nocy tak się stresuję przez to przeziębienie i tym jak to wpływa na ciążę, że spać nie mogę...

Do listy chętnie się dopiszę, ale po wizycie u gina, jeszcze nie mam karty ciąży.

7v8rflw1jd7z9oat.png

Ja też się dopiszę, jak tylko przejdę wizytę kontrolną po wyjściu ze szpitala. Mdłości przez święta trochę dają i mnie we znaki.

reklama
Do góry