reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja też właśnie zjadłam śledzia po japońsku, którego w sumie kupiłam mężowi bo ja nie lubiałam... już lubięMatkoooo dziś piątek, nie można mięsa a ja bym normalnie konia z kopytami zjadła ;( Rano kanapka z serem a w pracy mam jogurt ;( Prawdziwy post, szczerze cierpię z tego powodu:/
CarlaR
Fanka BB :)
ja z synkiem przytyłam 30 z córeczką 15. Po synku trochę trwało zanim wróciłam do "normy", a po córeczce moment schudłam, ale wtedy to były inne okoliczności.Tak czytam i czytam, ale to wszystko jest stresujące... te czekanie, ta ciągła niewiadoma... Mimo, że nie powinno się nie stresować, jednak gdzies tam to siedzi w głowie i nurtuje człowieka....
Ja miałam robioną raz betę, moja gin powiedziała, że mam nic nie robić, nie cudowac tylko przyjść do niej na kolejną wizytę....27 kwietnia, to prawie dwa tygodnie... ehhhh... no ale chyba grzecznie poczekam...
Jeśli chodzi o mnie to czuje zmęczenie, bolą mnie piersi i jak znaczynam być głodna (zauważyłam, że coraz częściej) i musze coś zjeść... obym nie przytyła tyle co w pierwszej ciąży z 58 kg do 98!!!!!!! 40 kg!!!! masakra, ale już po pół roku wyglądałam jak przed ciążą a jak Wy tyłyście? Ktoś mnie przebij?
CarlaR
Śledzie... mmm, kurcze pojadłabym, ale nie mam akurat przy sobie a z pracy nie wyjdę. Pozostaje mi ten marny jogurt.Ja też właśnie zjadłam śledzia po japońsku, którego w sumie kupiłam mężowi bo ja nie lubiałam... już lubię
iwilleatyou
Hej. Wlazlam was poczytać a tu tylko o jedzeniu u mój żołądek się buntuje od 3 dni ciągle mi niedobrze. Moja siostra z synem pieką ciasta bo ja nie mogę wejść do kuchni miłego dnia wam wszystkim życzę i słodkich przygotowań do świąt pewnie wpadnę wieczorem popatrzeć co tu słychać :*
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
A ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.Wszystko przed Toba :-)
U mnie 12lat 11lat 7 lat 21 miesiecy :-)
eklerkaa
@misianka poczekamy BEDZIE DOBRZE!! wszystkie będziemy mieć mocno zacisniete dłonie &&&&
@Mandy33 o jaa 5 podziwiam i gratuluję <3 moja mama miała nas 5 i każdego sąsiada co teraz nie spotkam gadają mi że mama z nami chodziła jak cyganka. Jedno maleńkie we wózku drugie siedziało z przodu wózka, trzecie na kapturze wózka, za czelwartym krzyczała do przodu POCZEKAJ a w między czasie za piątym CO SIE GUZDRZESZ hehe mamy gdzieś nawet takie zdjęcie. Mój ojciec nie pomagał mamie jak byłyśmy małe, bardzo dużo pracował. Ale zawsze czuliśmy jego obecność. ! Teraz są inne czasy jest dużo łatwiej niż kiedyś wydaje mi się.
@daruuunia3 ja w pierwszej ciąży przytyłam 7 kg, a w drugiej prawie 25 kg. To samo jadłam, tak samo się czułam, a jednak inne wagi.
@Ankuś jak było by coś nie tak to by dawno dzwonili wcześniej. jest dobrze. Widocznie może dużo ludzi mieli i wysłali gdzie indziej albo po prostu któregoś badania nie robili tu. Tylko wysyłają
...........:::::::5tydz i 3dni:::::::::..........
@Mandy33 o jaa 5 podziwiam i gratuluję <3 moja mama miała nas 5 i każdego sąsiada co teraz nie spotkam gadają mi że mama z nami chodziła jak cyganka. Jedno maleńkie we wózku drugie siedziało z przodu wózka, trzecie na kapturze wózka, za czelwartym krzyczała do przodu POCZEKAJ a w między czasie za piątym CO SIE GUZDRZESZ hehe mamy gdzieś nawet takie zdjęcie. Mój ojciec nie pomagał mamie jak byłyśmy małe, bardzo dużo pracował. Ale zawsze czuliśmy jego obecność. ! Teraz są inne czasy jest dużo łatwiej niż kiedyś wydaje mi się.
@daruuunia3 ja w pierwszej ciąży przytyłam 7 kg, a w drugiej prawie 25 kg. To samo jadłam, tak samo się czułam, a jednak inne wagi.
@Ankuś jak było by coś nie tak to by dawno dzwonili wcześniej. jest dobrze. Widocznie może dużo ludzi mieli i wysłali gdzie indziej albo po prostu któregoś badania nie robili tu. Tylko wysyłają
...........:::::::5tydz i 3dni:::::::::..........
CarlaR
Ja też zawsze chciałam mieć dużą rodzinkę, a prawda jest taka, że jestem w 4 ciąży, a dziecko na ziemi mam jedno, tzn teraz 2 i modle się codziennie po 1000 razy żebym miała to szczęście mieć przy sobie chociaż tą dwójkę.A ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.
reklama
Mandy33
Zaciekawiona BB
No wlasnie to troche nie sprawiedliwe ze ktos nie mozeA ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.