Witajcie ja tez termin grudzień a doładniej 4.12 mam juz 3 dzieci najmłodsze roczek najstarsze 16 Lat Jak byscie chcialy popisac o wszystkim i o niczym zapraszam na moja nową grupe na fb grudniowe mamy2017 i nie tylko.Jestem ciekawa waszych objawow ,samopoczucia kochane Pozdrawiam was wszystkie ciepło.
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja też.... trzeba mocno się modlić i wierzyć że się uda...modle się codziennie po 1000 razy żebym miała to szczęście mieć przy sobie chociaż tą dwójkę.
Jak jesteś ciekawa, to tutaj masz 275 stron do przeczytania wszystko bardzo szczegółowo opisaneWitajcie ja tez termin grudzień a doładniej 4.12 mam juz 3 dzieci najmłodsze roczek najstarsze 16 Lat Jak byscie chcialy popisac o wszystkim i o niczym zapraszam na moja nową grupe na fb grudniowe mamy2017 i nie tylko.Jestem ciekawa waszych objawow ,samopoczucia kochane Pozdrawiam was wszystkie ciepło.
M@gda
Moderatorka
M@gda - nie powiedział nic tylko uświadomił mnie że jestem w ciąży i mam brać luteine 2 razy dzień ie
Więc bierz i się nie stresuj. Ja biorę dziennie 15 tabletek, zastrzyk i 3 globulki wpycham sam wiecie gdzie, więc 2 to nie jest źle. SMacznego i na zdrowie maleństwu.
M@gda
Moderatorka
I niech będzie ci to dane!!!Ja też zawsze chciałam mieć dużą rodzinkę, a prawda jest taka, że jestem w 4 ciąży, a dziecko na ziemi mam jedno, tzn teraz 2 i modle się codziennie po 1000 razy żebym miała to szczęście mieć przy sobie chociaż tą dwójkę.
eklerkaa
Fanka BB :)
Hehe dokładnie miałam to samo napisać.Jak jesteś ciekawa, to tutaj masz 275 stron do przeczytania wszystko bardzo szczegółowo opisane
...........:::::::5tydz i 3dni:::::::::..........
M@gda
Moderatorka
Też tak myślę, a jeszcze bardziej niesprawiedliwe jest to, że takich par jest baaaardzo dużo, a sposoby są (inseminacja, in vitro), i musisz być dobrze sytuowany albo nabrac kreadytów, żeby chociaż mieć nadzieję, że się uda.No wlasnie to troche nie sprawiedliwe ze ktos nie moze
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Witaj i gratulacje,Witajcie ja tez termin grudzień a doładniej 4.12 mam juz 3 dzieci najmłodsze roczek najstarsze 16 Lat Jak byscie chcialy popisac o wszystkim i o niczym zapraszam na moja nową grupe na fb grudniowe mamy2017 i nie tylko.Jestem ciekawa waszych objawow ,samopoczucia kochane Pozdrawiam was wszystkie ciepło.
My zapraszamy za to do siebie
No my wydaliśmy majątek. Najpierw inseminacje, potem in vitro. Kosztów psychicznych nie liczę. Było mnóstwo łez i nie jedna kłótnia. A jeszcze ktoś mówi, że dzieci z in vitro to "zepsute truskawki". Chory świat...Też tak myślę, a jeszcze bardziej niesprawiedliwe jest to, że takich par jest baaaardzo dużo, a sposoby są (inseminacja, in vitro), i musisz być dobrze sytuowany albo nabrac kreadytów, żeby chociaż mieć nadzieję, że się uda.
reklama
Nie moge sie tu odnaleźć :-)Jak jesteś ciekawa, to tutaj masz 275 stron do przeczytania wszystko bardzo szczegółowo opisane