reklama
Dziękuję to czekanie jest najgorsze. Pielęgniarka trochę mnie wystaszyła. "próbki pojechały do innego laboratorium, w celu dokładnego sprawdzenia, bo to bardzo poważna sprawa"W takim razie czekamy na wyniki razem
...........:::::::5tydz i 3dni:::::::::..........
M@gda
Moderatorka
Kurde, kurde, kurde.Hej dziewczynki
Sorki że wczoraj po wizycie sie nie odezwałam ale nie jest ciekawie i doła łapie okazało sie że na prawym jajniku mam torbiel i maluszek jest nie tam gdzie ma byc i czekamy tydzien co sie wydarzy czy wkacu bedzie tam gdzie ma byc czy nie jestem załamana nie wiem co mam robic dostałam luteine.
Wygadałam sie do ide dalej ryczeć w poduszkę bo jak to mam pecha co ciąża to cos to jest jakis koszmar
Jakie są szanse?
Życzę ci, żeby wszystko ładnie się rozwiązało - jestem dobrej myśli.
Mandy33
Zaciekawiona BB
Gratuluje [emoji5]Dzień dobry ) Nieśmiało się witam, bo trochę jak dinozaur się czuję.. Mam już swoje lata i 2 synków, a tu psikus.. 3 testy z bladymi kreskami i dzisiaj czekam na wynik bety, wariuję, bo mam mieszane uczucia.. musiałam z kimś się podzielić.. nie planowaliśmy kolejnego dziecka, model 2+2 jest w pełni satysfakcjonujący, tym bardziej, że młodszy syn to tzw. HNB high need baby upór i decybele, które wykazuje upewniają nas każdego dnia, że dwójka to był dobry wybór.. no ale wyszło jak wyszło.. z jednej strony radość, już czuję ten zapach maleństwa, a z drugiej mega strach jak ogarnąć 3, jak pomieścić itd. No nic.. tak chciałam się wygadać..
Ps. Z pierwszym synkiem byłam aktywną forumowiczką na marcówkach 2011 Jak na BB grupa "umarła" to znalazłyśmy się na FB i założyłyśmy grupę i nadal się wspieramy
3 to nic
Ja spodziewam sie 5 (tez zaskoczenie bo chcielismy miec 4)
J a tez jestem przerazona.ale juz je kocham i wierze ze jakos sobie poradze :-)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Lepiej niech dobrze sprawdzą, że wszystko w porządku!!!Dziękuję to czekanie jest najgorsze. Pielęgniarka trochę mnie wystaszyła. "próbki pojechały do innego laboratorium, w celu dokładnego sprawdzenia, bo to bardzo poważna sprawa"
M@gda
Moderatorka
5.... Jak ja bym chciała mieć taka fajną dużą rodzinę <rozmarzyła się>Gratuluje [emoji5]
3 to nic
M@gda
Moderatorka
A tak swoją drogą, super miec na forum kogoś kto może posłużyć naprawdę duuuużym doświadczeniem.Gratuluje [emoji5]
3 to nic
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Tak czytam i czytam, ale to wszystko jest stresujące... te czekanie, ta ciągła niewiadoma... Mimo, że nie powinno się nie stresować, jednak gdzies tam to siedzi w głowie i nurtuje człowieka....
Ja miałam robioną raz betę, moja gin powiedziała, że mam nic nie robić, nie cudowac tylko przyjść do niej na kolejną wizytę....27 kwietnia, to prawie dwa tygodnie... ehhhh... no ale chyba grzecznie poczekam...
Jeśli chodzi o mnie to czuje zmęczenie, bolą mnie piersi i jak znaczynam być głodna (zauważyłam, że coraz częściej) i musze coś zjeść... obym nie przytyła tyle co w pierwszej ciąży z 58 kg do 98!!!!!!! 40 kg!!!! masakra, ale już po pół roku wyglądałam jak przed ciążą a jak Wy tyłyście? Ktoś mnie przebij?
Ja miałam robioną raz betę, moja gin powiedziała, że mam nic nie robić, nie cudowac tylko przyjść do niej na kolejną wizytę....27 kwietnia, to prawie dwa tygodnie... ehhhh... no ale chyba grzecznie poczekam...
Jeśli chodzi o mnie to czuje zmęczenie, bolą mnie piersi i jak znaczynam być głodna (zauważyłam, że coraz częściej) i musze coś zjeść... obym nie przytyła tyle co w pierwszej ciąży z 58 kg do 98!!!!!!! 40 kg!!!! masakra, ale już po pół roku wyglądałam jak przed ciążą a jak Wy tyłyście? Ktoś mnie przebij?
reklama
Mandy33
Zaciekawiona BB
Wszystko przed Toba :-)5.... Jak ja bym chciała mieć taka fajną dużą rodzinę <rozmarzyła się>
U mnie 12lat 11lat 7 lat 21 miesiecy :-)