reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Iwilleatyou..ja tak samo sie czuje.Moj tata ma dzis z apteki odebrac jakis krople na mdlosci imbirowe dla kobiet w ciazy!Mam nadzieje ze pomoga

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iwilleatyou..ja tak samo sie czuje.Moj tata ma dzis z apteki odebrac jakis krople na mdlosci imbirowe dla kobiet w ciazy!Mam nadzieje ze pomoga

Ja właśnie wróciłam z łazienki bo nie byłam w stanie wysiedzieć przy biurku. Zanosi się na to że będę miała ciekawie.... ale chociaż na chwilę mam spokój bo teraz czuje się jak nowonarodzona :laugh2:

Dzięki za miłe powitanie chociaż powinno mi się od Was dostać po głowie za moje narzekania. Wy się tu staracie, in vitro, luteiny, szpitale a przyszła taka i stęka, że wpadła, stara a głupia!! Sama pamiętam jak się staraliśmy o pierwszego synka 2 lata, jak poroniłam rok wcześniej, jak ryczałam kiedy znów zaczęłam krwawić i tylko dzięki duphastonowi mam moich 2 chłopców, przy obu musiałam zdać się na podtrzymanie. Ale potem już dbałam o nich najlepiej jak umiałam, nie odmawiałam im niczego, aż przytyłam z 50 do 80 za każdym razem, na szczęście karmienie szybko pozwalało zjechać nawet i poniżej 50.
@Mandy33 dzięki za wsparcie i szacun!!

Beta potwierdzona 532 a we wtorek pierwsza wizyta u lekarza. Na razie nie mówimy nic nikomu, nikt się nie spodziewa. Poczekamy do badań prenatalnych, bo mam już 35 lat, więc chcę wiedzieć czy jest wszystko ok no i może tym razem córeczka.. Jak myślę o tym, to łzy napływają mi do oczu.. Najpierw nie wyobrażałam sobie jak tu podzielić miłość z pierwszego synka, żeby starczyło na dwóch, ale okazało się, że to się nie dzieli, że to się samo mnoży :) Kocham ich niesamowicie! Powoli kiełkuje we mnie ciekawość dla tej trzeciej istotki.. jakoś damy radę, jakoś się pomieścimy.. idę rozejrzeć się za piętrowym łóżkiem dla chłopaków!

Ps. Moje dwa stworzenia przyszły na świat ze sporą wagą mimo tego, że sama należę raczej do tych drobniejszych. 4940g przez cc i 4340g sn Więc mam porównanie jakby co, ale nie pytajcie, co tym razem bym wolała, bo tak naprawdę wszystko zależy od opieki okołoporodowej, długo fizycznie goiła mi się rana po cc plus szpitalny koszmar, za to sn to była mordęga ale opieka super i sama czułam się extra. Jakby któraś z Was miała jakieś pytania to zapraszam :)

Dzięki za miłe powitanie chociaż powinno mi się od Was dostać po głowie za moje narzekania. Wy się tu staracie, in vitro, luteiny, szpitale a przyszła taka i stęka, że wpadła, stara a głupia!! Sama pamiętam jak się staraliśmy o pierwszego synka 2 lata, jak poroniłam rok wcześniej, jak ryczałam kiedy znów zaczęłam krwawić i tylko dzięki duphastonowi mam moich 2 chłopców, przy obu musiałam zdać się na podtrzymanie. Ale potem już dbałam o nich najlepiej jak umiałam, nie odmawiałam im niczego, aż przytyłam z 50 do 80 za każdym razem, na szczęście karmienie szybko pozwalało zjechać nawet i poniżej 50.
@Mandy33 dzięki za wsparcie i szacun!!

Beta potwierdzona 532 a we wtorek pierwsza wizyta u lekarza. Na razie nie mówimy nic nikomu, nikt się nie spodziewa. Poczekamy do badań prenatalnych, bo mam już 35 lat, więc chcę wiedzieć czy jest wszystko ok no i może tym razem córeczka.. Jak myślę o tym, to łzy napływają mi do oczu.. Najpierw nie wyobrażałam sobie jak tu podzielić miłość z pierwszego synka, żeby starczyło na dwóch, ale okazało się, że to się nie dzieli, że to się samo mnoży :) Kocham ich niesamowicie! Powoli kiełkuje we mnie ciekawość dla tej trzeciej istotki.. jakoś damy radę, jakoś się pomieścimy.. idę rozejrzeć się za piętrowym łóżkiem dla chłopaków!

Nie mam w tym praktyki ale wszyscy właśnie tak mówią:)

Załączniki

• 17862413_1176892705767577_1345145299781248795_n.png
    17862413_1176892705767577_1345145299781248795_n.png
    25,5 KB · Wyświetleń: 53

Mi mąż kupił napój imbirowy i pije od wczoraj. Są chwile że mogę zjeść ale prawie cały dzień ciągle mnie muli

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wiem co przeżywacie. U mnie jak w zegarku co rano tulenie z muszlą, a że muszę być na czczo bo rano biorę tabletki na tarczyce. To wymiotuje żółcią:/ średnio przykemne. Potem do poludnia mdłości. Czasem wieczorem mnie najdzie jak wczoraj i też wymiotuje, ale wieczorami to rzadko.
Ale co dziwne mimo wymiotów i mdłości mam MEGA apetyt. Nie na wszystko bo np.po rybach od razu łazienka ale nie jest tak że nie mam apetytu.

reklama
M@gda - biorę biorę bo mi zależy na tym dzieciątku nie po to się starałam 2 lata aby je teraz stracić tylko jeszcze sie zastanawiam czy nie pójść na prywatna wizytę do pani ordynator bo wczoraj byłam u byłego ordynatora

Do góry