Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie b ylam w Polsce na Wielkanoc o 2010 i tak sie cieszyłam na przygotowania w tym roku
Noc nie nic[emoji4]No tak. Już zostanę. To tylko jedna nic
Teraz najważniejsze są maluszki. Siedź tam grzecznie [emoji6][emoji6][emoji6]No tak. Już zostanę. To tylko jedna nic
DOdam jeszcze i nie marudź!!!Teraz najważniejsze są maluszki. Siedź tam grzecznie [emoji6][emoji6][emoji6]
Wyjdziesz na gotowe nie przejmuj się tak. Najważniejsze, że lekarze chcą być pewni i spokojni, że u Was wszystko dobrze. Ciesz się, że są tak ostrożni, a nie robią na odwal się.. Najważniejsze są dzieci, a w święta będziesz w domu, wiec chyba to jest najważniejsze. Co Cie tak ciągnie do gotowania i sprzątaniaAle nie b ylam w Polsce na Wielkanoc o 2010 i tak sie cieszyłam na przygotowania w tym roku
Kochana oni wszytko robią żeby wam zapewnić dobra opiekę, trzymaj się tamNic. Jeszcze do jutra chcą mnie potrzymac. Zła jestem!