reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry :)) Nieśmiało się witam, bo trochę jak dinozaur się czuję.. Mam już swoje lata i 2 synków, a tu psikus.. 3 testy z bladymi kreskami i dzisiaj czekam na wynik bety, wariuję, bo mam mieszane uczucia.. musiałam z kimś się podzielić.. nie planowaliśmy kolejnego dziecka, model 2+2 jest w pełni satysfakcjonujący, tym bardziej, że młodszy syn to tzw. HNB high need baby ;) upór i decybele, które wykazuje upewniają nas każdego dnia, że dwójka to był dobry wybór.. no ale wyszło jak wyszło.. z jednej strony radość, już czuję ten zapach maleństwa, a z drugiej mega strach jak ogarnąć 3, jak pomieścić itd. No nic.. tak chciałam się wygadać..

Ps. Z pierwszym synkiem byłam aktywną forumowiczką na marcówkach 2011 :D Jak na BB grupa "umarła" to znalazłyśmy się na FB i założyłyśmy grupę i nadal się wspieramy :)

Dzień dobry :)) Nieśmiało się witam, bo trochę jak dinozaur się czuję.. Mam już swoje lata i 2 synków, a tu psikus.. 3 testy z bladymi kreskami i dzisiaj czekam na wynik bety, wariuję, bo mam mieszane uczucia.. musiałam z kimś się podzielić.. nie planowaliśmy kolejnego dziecka, model 2+2 jest w pełni satysfakcjonujący, tym bardziej, że młodszy syn to tzw. HNB high need baby ;) upór i decybele, które wykazuje upewniają nas każdego dnia, że dwójka to był dobry wybór.. no ale wyszło jak wyszło.. z jednej strony radość, już czuję ten zapach maleństwa, a z drugiej mega strach jak ogarnąć 3, jak pomieścić itd. No nic.. tak chciałam się wygadać..

Ps. Z pierwszym synkiem byłam aktywną forumowiczką na marcówkach 2011 :D Jak na BB grupa "umarła" to znalazłyśmy się na FB i założyłyśmy grupę i nadal się wspieramy :)

Witaj i gratulacje!!!

Hej to sama radość, na początku to jest normalne że można czuć przerażenie. Ale wiesz co? Nie jesteś tu pierwsza która spodziewa się 3 dziecka. Powiem nawet ze nas jest trochę!! W tym i ja. Byłam aktywna na forumpodczad mojej 2 ciąży na majowkach 2013. Grupa też umarła bo założyliśmy swoją grupę na fb i do tej pory w niej jestemy, miła atmosfera od zawsze a i spotykamy się też raz w roku wszystkie a kto może to i częściej. ;) GRATULACJR !!! Głową do góry. Ja mam synka z 2010 i córkę z 2013. Teraz mimo adrenaliny mojego syna i spokojnosci i grzecznosci mojej córki. Chyba po cichu tak chce synka ;) no ale najważniejsze by było zdrowe. !! Też idę zaraz na badania beta plus inne pierdoly.

...........:::::::5tydz i 3dni:::::::::..........

@pieszczoszka1988 gratulacje
@malinaa witaj. No czasem los decyduje za nas, a później okazuje się, że tak właśnie miało być i będzie wspaniale. Trzymam kciuki

Dziewczyny, super robótki. Zazdroszczę umiejętności :)

U mnie stabilizacja. Choć wiem, że w każdej chwili może wszystko wrócić. Dziś 7t 1d i walczę dalej.
Mam trochę podwyższone tsh (o 0,5)więc z niecierpliwością czekam na czwartkową wizytę. Nie chcę nic robić bez konsultacji z moim lekarzem.

Witam również wszystkie nowe mamusie :)

reklama
Do góry