pieszczoszka1988
Jestem mamusią
przepraszam dziewczyny ,że tak mało się udzielam ale nudności mnie męczą praktycznie cały dzień ... a jak posiedze chwile na kompie zaraz kręci mi sie w głowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna!!! [emoji3] teściowa zamówiła czy to niespodzianka? [emoji6] mi się zawsze marzył taki kostium plażowy dwuczęściowy na szydełku zrobiony [emoji7]Śliczne Zobacz załącznik 802573
A Ja teraz taką chustę robię dla Teściowej Zobacz załącznik 802574
Jeszcze będę mieszała kolory i jeszcze jeden dołożę
Widac zeasz wiecej wprawy. Bardzo ladny wzorek.Śliczne Zobacz załącznik 802573
Super, super. Gratulacje!#Ja po wizycie .Serduszko bije <3 i puki co wszystko jest dobrze .
Ogólnie zamówiła na imieniny. Które ma w sierpniu. Ale, że przyjeżdża w sobotę i zostanie do 2maja to może już skończę [emoji6]Piękna!!! [emoji3] teściowa zamówiła czy to niespodzianka? [emoji6] mi się zawsze marzył taki kostium plażowy dwuczęściowy na szydełku zrobiony [emoji7]
Kurde fajne te wasze dzieła ja nie umiem nic robić na szydełku może się też nauczę jakośŚliczne Zobacz załącznik 802573
Super wiadomość :-)Ja po wizycie .Serduszko bije <3 i puki co wszystko jest dobrze .
Tak naprawdę to zaczęłam w te sprawy się bawić od początku roku. Kiedyś coś tam robiłam ale to było ładnych parę lat temu. Trzeba było sobie wszystko przypomnieć [emoji6][emoji6][emoji6] twój wzorek też jest bardzo ładny. Jak długo szydełkujesz?? Bo Ja to bardziej na drutach. Na szydełku bardziej dodatki robię. Ale chustę stwierdziłam że zrobię na szydełku
Jesli tylko bedziesz chciala.Kurde fajne te wasze dzieła ja nie umiem nic robić na szydełku może się też nauczę jakoś