reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja miałam nadzieje ze też do grudnia dotrwam bo dobrze się czułam. Nawet jak byłam u lekarza to twierdził że szyjka zamknięte, długa, twarda i w najbliższym czasie nie ma szans na poród, a rano odeszły mi wody [emoji23]
Równe 3 tyg przed terminem [emoji16][emoji16][emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że trzy tyg przed terminem... To przynajmniej Malutka nie jest wczesniakiem... Mój też niech jeszcze siedzi w ciepełku do tego 37 tc

reklama
Dziś dobry [emoji16]
My już niestety zostaliśmy same z dziewczynami bo tatuś do pracy musiał wrócić i będzie dopiero na święta [emoji17]
Ale damy radę :)
Póki co malutka pięknie śpi i jest grzeczna [emoji4]

Gratulacje! Śliczne chłopaki [emoji7][emoji7][emoji7] jak sobie radzisz z dwojeczka?

Jak ja się cieszę że jestem już po no naprawdę ten ostatni czas był już tragiczny... z jednej strony brak mi kopniakow a z drugiej czuje się tak dobrze, nic nie boli, zgaga znikła [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest ciężko, ale jakoś daje radę, przy dwójce jest naprawdę co robić, najgorzej jak zaczynają krzyczeć obydwa na raz...wtedy jest masakra hehh ale na szczęście rzadko tak jest :-)

Hej ;) Chciałam się zapytać jak tam u Was przed świętami wygląda ? dacie radę robic jakies wypieki świąteczne same ? Ja np niebardzo dam radę . Na pewno zrobię piernik świąteczny sama , ale sernik zamówię już w cukierni . Jest w Warszawie świetna cukiernia Sweet Home gdzie generalnie mają najlepsze serniki w stolicy ;) Mają ich aż kilka rodzajów .
Hej, ja w tym roku idę na łatwiznę i liczę na rodzinę mam termin na 19.12. Chociaż bym chciała to nie mam siły żeby cokolwiek robić, dziś troszkę dłużej na nogach i zauważyłam, że mi troszkę spuchły. Jak za długo siedzę to mnie plecy bolą. Mam nadzieję, że już przed świętami będę miała co innego na głowie :happy:tym bardziej, że w Mikołajki idę na ściągnięcie krążka. @PatrisziaOp a Ty na kiedy masz termin, że po głowie chodzą Ci wypieki świąteczne;)??

Hej, ja w tym roku idę na łatwiznę i liczę na rodzinę mam termin na 19.12. Chociaż bym chciała to nie mam siły żeby cokolwiek robić, dziś troszkę dłużej na nogach i zauważyłam, że mi troszkę spuchły. Jak za długo siedzę to mnie plecy bolą. Mam nadzieję, że już przed świętami będę miała co innego na głowie :happy:tym bardziej, że w Mikołajki idę na ściągnięcie krążka. @PatrisziaOp a Ty na kiedy masz termin, że po głowie chodzą Ci wypieki świąteczne;)??
Oooo to tak jak ja!!! Nic nie będę robić na święta... Nic!!!

Kochana żadna z nas nie zna dnia ani godziny :) ja mam nadzieję że dotrwam do tego 4grudnia żeby ustalić termin :) i później do zjawienia się w szpitalu :) a ostatnio coś mnie mocniej dół pobolewa i czuję tak jak by młody zszedł w dół ale w piątek miałam ktg i wszystko ok same niziny :)
A kto zleca ktg? Bo ja mam ten sam termin co Ty A nigdy jeszcze nie miałam ktg [emoji16]

reklama
Do góry