reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja rodzę tam, bo mój lekarz prowadzący jest tam ordynatorem, u mnie w mieście jest dobry szpital ale wole tamten, po pierwsze chodzi o lekarza, po drugie jest to fajny mały oddział który bardzo mi pasuje a po trzecie rodziłam tam już synka i też przez wywołanie :)
Ja też chcę tam gdzie mój lekarz prowadzący

reklama
Trzecie i trzecia dziewczynka [emoji7] ale jestem zadowolona bo wiadomo już mam trening w wychowaniu dziewczyn to z 3 to już Pikuś [emoji16] gorzej ma mój Paweł bo już kombinuje gdzie kolejną łazienkę dobudowac [emoji23][emoji23]

To moje 2 cc i powiem Ci że przeszłam to lepiej niż pierwszy poród sn. Miałam jakieś inne znieczulenie i normalnie ruszyłam nogami podczas operacji jedynie były takie "miekkie", jak tylko porządnie doszły do siebie (po godzinie w zasadzie) to mogłam już wstawać. Brzuch bolał tylko trochę pierwszego dnia, drugiego już chodziłam prosto, siadalam po turecku. Po 3 dobie nie odczuwalam żadnych objawów porodu jedynie mleko i mała w łóżeczku przypominały mi że urodziłam. Także było super, nawet dam poród bo zaczynałam sn i więcej się przy nim nabawilam z położonymi i lekarzami niż czułam ból :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super że tak szybko wróciłaś do siebie po cc. Ja już zaczynam się bać swojej. No ale może też będzie dobrze
A jak się czujesz po cc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczynki. Ja tak szybciutko, bo nawał obowiązków. Niestety nie nadrobię Was. Od piątku jesteśmy już w trójkę. No w sumie w czwórkę bo jeszcze mój mężczyzna który niestety spadł teraz na ostatnie miejsce hmm... No cóż...
Przesyłam Wam zdjęcia Sebastianka bo Przemka już znacie :-) i jeszcze dodatkowa focie :-)
Tusiaczzek1988 hej!!! o rety Wy już w komple?!? Cudowni mężczyźni!! Zdrówka i ucałuj chłopaków [emoji11][emoji11][emoji11]

Dziś dobry [emoji16]
My już niestety zostaliśmy same z dziewczynami bo tatuś do pracy musiał wrócić i będzie dopiero na święta [emoji17]
Ale damy radę :)
Póki co malutka pięknie śpi i jest grzeczna [emoji4]
Hejka dziewczynki. Ja tak szybciutko, bo nawał obowiązków. Niestety nie nadrobię Was. Od piątku jesteśmy już w trójkę. No w sumie w czwórkę bo jeszcze mój mężczyzna który niestety spadł teraz na ostatnie miejsce hmm... No cóż...
Przesyłam Wam zdjęcia Sebastianka bo Przemka już znacie :-) i jeszcze dodatkowa focie :-)
Gratulacje! Śliczne chłopaki [emoji7][emoji7][emoji7] jak sobie radzisz z dwojeczka?
Hej dziewczyny!!! Piękny dzień dzisiaj a tu trzeba siedzieć w domu... Dziś 35+4 tc. Jeszcze 31 dni do terminu :)
Jak ja się cieszę że jestem już po no naprawdę ten ostatni czas był już tragiczny... z jednej strony brak mi kopniakow a z drugiej czuje się tak dobrze, nic nie boli, zgaga znikła [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziś dobry [emoji16]
My już niestety zostaliśmy same z dziewczynami bo tatuś do pracy musiał wrócić i będzie dopiero na święta [emoji17]
Ale damy radę :)
Póki co malutka pięknie śpi i jest grzeczna [emoji4]

Gratulacje! Śliczne chłopaki [emoji7][emoji7][emoji7] jak sobie radzisz z dwojeczka?

Jak ja się cieszę że jestem już po no naprawdę ten ostatni czas był już tragiczny... z jednej strony brak mi kopniakow a z drugiej czuje się tak dobrze, nic nie boli, zgaga znikła [emoji16][emoji16][emoji16]

Dacie radę a jak tatuś wróci to Małej nie pozna bo tak wyrośnie... Hihihi

Ja już bym chciała żeby była połowa grudnia wtedy spokojnie mogłabym sobie czekać na poród:)

reklama
Ja miałam nadzieje ze też do grudnia dotrwam bo dobrze się czułam. Nawet jak byłam u lekarza to twierdził że szyjka zamknięte, długa, twarda i w najbliższym czasie nie ma szans na poród, a rano odeszły mi wody [emoji23]
Równe 3 tyg przed terminem [emoji16][emoji16][emoji6]

Do góry