Ja też chcę tam gdzie mój lekarz prowadzącyJa rodzę tam, bo mój lekarz prowadzący jest tam ordynatorem, u mnie w mieście jest dobry szpital ale wole tamten, po pierwsze chodzi o lekarza, po drugie jest to fajny mały oddział który bardzo mi pasuje a po trzecie rodziłam tam już synka i też przez wywołanie
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Super że tak szybko wróciłaś do siebie po cc. Ja już zaczynam się bać swojej. No ale może też będzie dobrzeTrzecie i trzecia dziewczynka [emoji7] ale jestem zadowolona bo wiadomo już mam trening w wychowaniu dziewczyn to z 3 to już Pikuś [emoji16] gorzej ma mój Paweł bo już kombinuje gdzie kolejną łazienkę dobudowac [emoji23][emoji23]
To moje 2 cc i powiem Ci że przeszłam to lepiej niż pierwszy poród sn. Miałam jakieś inne znieczulenie i normalnie ruszyłam nogami podczas operacji jedynie były takie "miekkie", jak tylko porządnie doszły do siebie (po godzinie w zasadzie) to mogłam już wstawać. Brzuch bolał tylko trochę pierwszego dnia, drugiego już chodziłam prosto, siadalam po turecku. Po 3 dobie nie odczuwalam żadnych objawów porodu jedynie mleko i mała w łóżeczku przypominały mi że urodziłam. Także było super, nawet dam poród bo zaczynałam sn i więcej się przy nim nabawilam z położonymi i lekarzami niż czułam ból
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz po cc?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Nieprawda, 14Hej dziewczyny!!! Piękny dzień dzisiaj a tu trzeba siedzieć w domu... Dziś 35+4 tc. Jeszcze 31 dni do terminu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@tusiaczzek1988 jeszcze raz GRATULUJE chłopaki są prześliczni, cudaśne chłopaki , zdrówka dla Was :*
Tusiaczzek1988 hej!!! o rety Wy już w komple?!? Cudowni mężczyźni!! Zdrówka i ucałuj chłopaków [emoji11][emoji11][emoji11]Hejka dziewczynki. Ja tak szybciutko, bo nawał obowiązków. Niestety nie nadrobię Was. Od piątku jesteśmy już w trójkę. No w sumie w czwórkę bo jeszcze mój mężczyzna który niestety spadł teraz na ostatnie miejsce hmm... No cóż...
Przesyłam Wam zdjęcia Sebastianka bo Przemka już znacie :-) i jeszcze dodatkowa focie :-)
No Kochana u Ciebie 14... Świetnie!!!!Nieprawda, 14
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś dobry [emoji16]
My już niestety zostaliśmy same z dziewczynami bo tatuś do pracy musiał wrócić i będzie dopiero na święta [emoji17]
Ale damy radę
Póki co malutka pięknie śpi i jest grzeczna [emoji4]
My już niestety zostaliśmy same z dziewczynami bo tatuś do pracy musiał wrócić i będzie dopiero na święta [emoji17]
Ale damy radę
Gratulacje! Śliczne chłopaki [emoji7][emoji7][emoji7] jak sobie radzisz z dwojeczka?Hejka dziewczynki. Ja tak szybciutko, bo nawał obowiązków. Niestety nie nadrobię Was. Od piątku jesteśmy już w trójkę. No w sumie w czwórkę bo jeszcze mój mężczyzna który niestety spadł teraz na ostatnie miejsce hmm... No cóż...
Przesyłam Wam zdjęcia Sebastianka bo Przemka już znacie :-) i jeszcze dodatkowa focie :-)
Jak ja się cieszę że jestem już po no naprawdę ten ostatni czas był już tragiczny... z jednej strony brak mi kopniakow a z drugiej czuje się tak dobrze, nic nie boli, zgaga znikła [emoji16][emoji16][emoji16]Hej dziewczyny!!! Piękny dzień dzisiaj a tu trzeba siedzieć w domu... Dziś 35+4 tc. Jeszcze 31 dni do terminu
Dacie radę a jak tatuś wróci to Małej nie pozna bo tak wyrośnie... HihihiDziś dobry [emoji16]
Ale damy radę
Gratulacje! Śliczne chłopaki [emoji7][emoji7][emoji7] jak sobie radzisz z dwojeczka?
Jak ja się cieszę że jestem już po no naprawdę ten ostatni czas był już tragiczny... z jednej strony brak mi kopniakow a z drugiej czuje się tak dobrze, nic nie boli, zgaga znikła [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja już bym chciała żeby była połowa grudnia wtedy spokojnie mogłabym sobie czekać na poród
reklama
Ja miałam nadzieje ze też do grudnia dotrwam bo dobrze się czułam. Nawet jak byłam u lekarza to twierdził że szyjka zamknięte, długa, twarda i w najbliższym czasie nie ma szans na poród, a rano odeszły mi wody [emoji23]
Równe 3 tyg przed terminem [emoji16][emoji16][emoji6]
Równe 3 tyg przed terminem [emoji16][emoji16][emoji6]