reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oczywiście kciuki trzymałam przrd ciążą i teraz za Żywunie i za jej mamusię też mocno cisnę kciuki... A Wy już 9 będziecie się witać jak się uprze i nie przekreci?!?
Tak. Ma jeszcze tydzien czasu, ale nadal czuje ja mocno w miednice wcisnieta. Za tydzien mam wizyte z usg i licze na cud. Jak sie przekreci to w Piasecznoe mam nagrana polozna, jesli nie to chyba na Kielce sie zdecyduje (jeszcze rozwazam), bo remont ciagnie sie niesanowicie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Ma jeszcze tydzien czasu, ale nadal czuje ja mocno w miednice wcisnieta. Za tydzien mam wizyte z usg i licze na cud. Jak sie przekreci to w Piasecznoe mam nagrana polozna, jesli nie to chyba na Kielce sie zdecyduje (jeszcze rozwazam), bo remont ciagnie sie niesanowicie...

Głupie pytanie mam. Ile płacisz za położną?! Napisz mi na priv

Głupie pytanie mam. Ile płacisz za położną?! Napisz mi na priv
1 500. Duzo, ale wydaje mi sie ze warto. Fajna babeczka, z ludzkim podejsciem do zycia. No i mam pewnosc ze ze mna bedzie caly porod a nie bedzie sie zmieniac z innymi poloznymi, zna tez sytuacje. Bylam w Piasecznie na porodowce to mi sie podobalo nawet. Nie mam co prawda porowania, ale sale porodowe byly fajnie wyposazone, chociaz np kolorystyka to kwestia gustu.

1 500. Duzo, ale wydaje mi sie ze warto. Fajna babeczka, z ludzkim podejsciem do zycia. No i mam pewnosc ze ze mna bedzie caly porod a nie bedzie sie zmieniac z innymi poloznymi, zna tez sytuacje. Bylam w Piasecznie na porodowce to mi sie podobalo nawet. Nie mam co prawda porowania, ale sale porodowe byly fajnie wyposazone, chociaz np kolorystyka to kwestia gustu.

No to takie same ceny są na Madalinskiego...

W wiekszosci szpitali w Wawie i okolicy sa takie ceny.
Ale nadal uwazam, ze warto. Ktos jest z nami od poczatku do końca i bierze odpowiedzialnosc za cslosc porodu, a nie ze z doskoku i zadna polozna do konca nie jest zorientowana co i jak. Dla mnie to szczegolnie wazne.

W wiekszosci szpitali w Wawie i okolicy sa takie ceny.
Ale nadal uwazam, ze warto. Ktos jest z nami od poczatku do końca i bierze odpowiedzialnosc za cslosc porodu, a nie ze z doskoku i zadna polozna do konca nie jest zorientowana co i jak. Dla mnie to szczegolnie wazne.

Ja Ci życzę żeby mała uparciucha się przekręciła i nie robiła sobie z mamy żartów...

reklama
A wy bralyscie polozna??

Jak tam z pakowaniem u was? Ja powoli koncze, ostatnie sztuki dzis dopakowuje.

Do góry