reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziekuje Dziewczynki!

Troche mnie uspokoilyscie ,ale oczywiscie glupie mysli zostaly... nastepny termin z Usg mam 5.12 wiec jeszcze troszke musze poczekac..
Mialyscie juz bsdanie Dopplera?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To badanie na wydolnosc pepowiny...
U mnie generalnie nie ma potrzeby,zebym miala juz wizyty co tydzien. Poki co na kontrole chodze co 2 tyg. raz do poloznej a raz do lekarza... ale nie znam sie jak to powinno wygladac,to moja pierwsza ciaza ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie poki co dzidzia glowka do gory i wstepnie umowiona jestem na cc, chyba ze corcia sie obroci. Ale.poki co nie mialam ktg ani jednego a ja koncze 36tc. Moze do cc nie trzeba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia ja ktg dopiero teraz w szpitalu mam robione takze to chyba zalezy od lekarza albo od tego czy sie cos dzieje..

Widze ze nowe terminy sie pokazaly;*

I juz mamy wieczór.. a mnie sie leje z nosa.. Jezu czemu ja mam takie szczescie?:/tylko kolejny stres doszedł..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie poki co dzidzia glowka do gory i wstepnie umowiona jestem na cc, chyba ze corcia sie obroci. Ale.poki co nie mialam ktg ani jednego a ja koncze 36tc. Moze do cc nie trzeba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja KTG miałam juz robione tydzien temu pierwszy raz mimo że też się nic nie dzieje i kolejne mam w czwartek i tak co tydzień. Więc to chyba zależy..

A ja KTG miałam juz robione tydzien temu pierwszy raz mimo że też się nic nie dzieje i kolejne mam w czwartek i tak co tydzień. Więc to chyba zależy..
Ja leżałam na patologii ciąży w 7 miesiącu to miałam codziennie robione wiadomo.2 dni temu moja ginekolog kazała mi przyjsc do szpitala i tam mi robili w 37 tc.Teraz czekam na poród i nie mam już wizyt,tylko jakby coś się działo to do szpitala.

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj zaczęłam 37tc. Termin porodu mam na 19.12, ale z racji skracającej się szyjki dzidziuś może pojawić się szybciej. Jest to moja pierwsza ciąża, zupełnie nie wiem co mnie czeka na porodówce. Chciałam zapytać czy któraś z Was słyszała o oleju z wisiołka i jego wpływie na szyjkę?? Ostatnio słyszałam, że kobiety które stosowały to przed porodem miały lepiej przygotowaną szyjkę.Czy któraś z Was stosuje?? Jesli tak to w jakiej dawce. Czy jest tu jakaś przyszła mama, która będzie rodziła na Żwirki i Wigury w Warszawie??

Ostatnia edycja:
Do góry