reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

A wy bralyscie polozna??

Jak tam z pakowaniem u was? Ja powoli koncze, ostatnie sztuki dzis dopakowuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie brałam położnej.
Jeśli chodzi o pakowanie to już od jakiegoś czasu torba gotowa, muszę tylko skompletować rzeczy na wyjście ze szpitala dla siebie i małego.

reklama
u nas jeśli weźmie się płatną położną to w ramach partnera męża to działa, jako osoba towarzysząca która może być tylko jedna

u nas jeśli weźmie się płatną położną to w ramach partnera męża to działa, jako osoba towarzysząca która może być tylko jedna
Serio? To slabe... nie wiem jak to jest u nas szczerze mowiac, bo polozna z ktora jestem ugadana pracuje we wstepnie wybranym szpitalu.

Madalińskiego albo Żwirki i Wigury...
Właśnie na tej szkole rodzenia na której byliśmy w weekend była położna z Madalińskiego i ona wspomniała o tym oleju z wiesiołka. Powiedziała, że z obserwacji można wywnioskować iż kobiety, które zażywały olej przed porodem miały "lepiej przygotowaną szyjkę ". Niestety jakoś wtedy nie pomyślałam, żeby wypytać o więcej. Jutro wizytuję i zapytam mojego lekarza.

Właśnie na tej szkole rodzenia na której byliśmy w weekend była położna z Madalińskiego i ona wspomniała o tym oleju z wiesiołka. Powiedziała, że z obserwacji można wywnioskować iż kobiety, które zażywały olej przed porodem miały "lepiej przygotowaną szyjkę ". Niestety jakoś wtedy nie pomyślałam, żeby wypytać o więcej. Jutro wizytuję i zapytam mojego lekarza.
Ja nie słyszałam o tym oleju

Uff poprasowalam posciel dla maluszka. Juz ciezko mi sie siedzi z zelazkiem :)

Uff poprasowalam posciel dla maluszka. Juz ciezko mi sie siedzi z zelazkiem :)

Jak ostatnio prasowalam ubranka to miałam to samo, tylko ja mam krążek i miałam wrażenie, że on mi się jakoś inaczej ułożył.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry