reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Carla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.

Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni :D:D Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy :D:D

Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
Ja z Moim mężem poznaliśmy się przez internet. Jesteśmy już 9lat po ślubie i oboje mamy bzika na punkcie graniaprzez jakiś czas było tak, że w weekendy mąż przynosił Mi do salonu telewizor z sypialni i on grał na ps4 a Ja na ps3. Teraz sprzedaliśmy ps3 i Ja gram na kompie a mąż na ps4. Ale My lubimy gry przygodówki. Typu Wiedźmin Assasin Fallout Mass Effect itp i wtedy cały weekend GRAMY [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
@Ankuś wielkie gratulacje. Super.:):)

Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.

Czy to już wynik niepokojący?
Idź do endokrynologa jak najszybciej, sama biorę leki i wiem jak tsh jest ważne w ciąży

Ja z Moim mężem poznaliśmy się przez internet. Jesteśmy już 9lat po ślubie i oboje mamy bzika na punkcie graniaprzez jakiś czas było tak, że w weekendy mąż przynosił Mi do salonu telewizor z sypialni i on grał na ps4 a Ja na ps3. Teraz sprzedaliśmy ps3 i Ja gram na kompie a mąż na ps4. Ale My lubimy gry przygodówki. Typu Wiedźmin Assasin Fallout Mass Effect itp i wtedy cały weekend GRAMY [emoji6][emoji6][emoji6]
Teraz konsole zajmuje mój syn :D ostatnio zbierałam szczękę z podłogi jak 4 latek przeszedł całe LEGO star wars :D wiem wiem dziecko nie powinno grać ale cóż takie czasy :D pół dnia jest na dworze wieczorem nadrabia gry

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po usg tarczycy i wszystko w normie więc jest jakaś nadzieja że to TSH to chwilowy skok (oby), zobaczymy za te 2 tygodnie czy się poprawi po lekach :-)
A teraz już jadę PKSem w rodzinne strony na święta i nawet wbrew moim obawom nie mdli mnie aż tak (choroba lokomocyjna+ciąża=strach przed jazdą)

Teraz konsole zajmuje mój syn :D ostatnio zbierałam szczękę z podłogi jak 4 latek przeszedł całe LEGO star wars :D wiem wiem dziecko nie powinno grać ale cóż takie czasy :D pół dnia jest na dworze wieczorem nadrabia gry

Hahaha dobre [emoji6][emoji6][emoji6] Ja sądzę, że nasze dziecko to od małego będzie z nami grać

Brzmi... fajowo...

My też tak czasami robimy, ale oboje stramy się grać teraz mniej. Bo real to real i questujemy w prawdziwym zyciu, bo tylko tu serwer się nie "zawiesi" i tylko tu osiągnięcia są długofalowe ;p (retoryka nałogowca)
Dobre studia - done;
Całkiem fajna, nieźle płatna praca - done;

Quest z którym mieliśmy problem to powiększenie rodziny, ale że tak powiem "in progress"

Brzmi... fajowo...

My też tak czasami robimy, ale oboje stramy się grać teraz mniej. Bo real to real i questujemy w prawdziwym zyciu, bo tylko tu serwer się nie "zawiesi" i tylko tu osiągnięcia są długofalowe ;p (retoryka nałogowca)
Dobre studia - done;
Całkiem fajna, nieźle płatna praca - done;

Quest z którym mieliśmy problem to powiększenie rodziny, ale że tak powiem "in progress"
Dobre dobre [emoji3][emoji3][emoji3] powiem Ci szczerze, że nam też czasami to nawet sexu nie chciało się uprawiać jak się do 3 albo i nawet 5 w nocy grało [emoji23][emoji23][emoji23] a potem zdziwienie , że w kolejnym cyklu nic [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha dobre [emoji6][emoji6][emoji6] Ja sądzę, że nasze dziecko to od małego będzie z nami grać
1492098731-aaaaaa.jpeg
:D

reklama
Do góry