reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Carla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.

Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni :D:D Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy :D:D

Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
Ja z Moim mężem poznaliśmy się przez internet. Jesteśmy już 9lat po ślubie i oboje mamy bzika na punkcie graniaprzez jakiś czas było tak, że w weekendy mąż przynosił Mi do salonu telewizor z sypialni i on grał na ps4 a Ja na ps3. Teraz sprzedaliśmy ps3 i Ja gram na kompie a mąż na ps4. Ale My lubimy gry przygodówki. Typu Wiedźmin Assasin Fallout Mass Effect itp i wtedy cały weekend GRAMY [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
@Ankuś wielkie gratulacje. Super.:):)

Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.

Czy to już wynik niepokojący?
Idź do endokrynologa jak najszybciej, sama biorę leki i wiem jak tsh jest ważne w ciąży

Ja z Moim mężem poznaliśmy się przez internet. Jesteśmy już 9lat po ślubie i oboje mamy bzika na punkcie graniaprzez jakiś czas było tak, że w weekendy mąż przynosił Mi do salonu telewizor z sypialni i on grał na ps4 a Ja na ps3. Teraz sprzedaliśmy ps3 i Ja gram na kompie a mąż na ps4. Ale My lubimy gry przygodówki. Typu Wiedźmin Assasin Fallout Mass Effect itp i wtedy cały weekend GRAMY [emoji6][emoji6][emoji6]
Teraz konsole zajmuje mój syn :D ostatnio zbierałam szczękę z podłogi jak 4 latek przeszedł całe LEGO star wars :D wiem wiem dziecko nie powinno grać ale cóż takie czasy :D pół dnia jest na dworze wieczorem nadrabia gry

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po usg tarczycy i wszystko w normie więc jest jakaś nadzieja że to TSH to chwilowy skok (oby), zobaczymy za te 2 tygodnie czy się poprawi po lekach :-)
A teraz już jadę PKSem w rodzinne strony na święta i nawet wbrew moim obawom nie mdli mnie aż tak (choroba lokomocyjna+ciąża=strach przed jazdą)

Teraz konsole zajmuje mój syn :D ostatnio zbierałam szczękę z podłogi jak 4 latek przeszedł całe LEGO star wars :D wiem wiem dziecko nie powinno grać ale cóż takie czasy :D pół dnia jest na dworze wieczorem nadrabia gry

Hahaha dobre [emoji6][emoji6][emoji6] Ja sądzę, że nasze dziecko to od małego będzie z nami grać

Brzmi... fajowo...

My też tak czasami robimy, ale oboje stramy się grać teraz mniej. Bo real to real i questujemy w prawdziwym zyciu, bo tylko tu serwer się nie "zawiesi" i tylko tu osiągnięcia są długofalowe ;p (retoryka nałogowca)
Dobre studia - done;
Całkiem fajna, nieźle płatna praca - done;

Quest z którym mieliśmy problem to powiększenie rodziny, ale że tak powiem "in progress"

Brzmi... fajowo...

My też tak czasami robimy, ale oboje stramy się grać teraz mniej. Bo real to real i questujemy w prawdziwym zyciu, bo tylko tu serwer się nie "zawiesi" i tylko tu osiągnięcia są długofalowe ;p (retoryka nałogowca)
Dobre studia - done;
Całkiem fajna, nieźle płatna praca - done;

Quest z którym mieliśmy problem to powiększenie rodziny, ale że tak powiem "in progress"
Dobre dobre [emoji3][emoji3][emoji3] powiem Ci szczerze, że nam też czasami to nawet sexu nie chciało się uprawiać jak się do 3 albo i nawet 5 w nocy grało [emoji23][emoji23][emoji23] a potem zdziwienie , że w kolejnym cyklu nic [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha dobre [emoji6][emoji6][emoji6] Ja sądzę, że nasze dziecko to od małego będzie z nami grać
1492098731-aaaaaa.jpeg
:D

reklama
Do góry