iwilleatyou
Fanka BB :)
Kochanie mamy na nazwisko : Gracz [emoji14]To jak się nazywacie?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie mamy na nazwisko : Gracz [emoji14]To jak się nazywacie?
Hahaha, no to rzeczywiście zobowiązuje. Super!!!
Ja straciłam 3 lata na WoWa i teraz boję się odpalić bo zapomnę że mam dziecko męża i psa w diablo trochę z mężem pykamHahaha, no to rzeczywiście zobowiązuje. Super!!!
Ja najbardziej lubie MMRPG, ale na to trzeba mieć mnóstwo czasu... więc staram się nie odpalac nowych gier, bo kończy się to... zarwanym weekendem. A to już nie na moje lata.
Ja się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwemJa straciłam 3 lata na WoWa i teraz boję się odpalić bo zapomnę że mam dziecko męża i psa w diablo trochę z mężem pykam
Świetnie ja mam coraz mniej serca do grania a mój mąż codziennie jakieś nowe tytuły podrzuca fajnie mieć wspólne zainteresowaniaJa się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwem
Ja się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwem
Wiesz, fajnie, że ostatecznie potrafiliśmy się też dogadać w realu, bo to jest chyba dla mnie szczególnie najtrudne ;pŚwietnie ja mam coraz mniej serca do grania a mój mąż codziennie jakieś nowe tytuły podrzuca fajnie mieć wspólne zainteresowania
My się srednio dogadujemy bo wybuchowe charakteri mamy ale się kochamy. Dobrze że nasz syn taki sam krzykacz jak my i traumy nie maWiesz, fajnie, że ostatecznie potrafiliśmy się też dogadać w realu, bo to jest chyba dla mnie szczególnie najtrudne ;p
Nawet jeśli zbudowane na internetowej znajomości.
Jaką grę ? Z przegladarkowych to tylko w empire ciupkam niekiedyKurde ja też z moim mężem poznaliśmy się przez grę, z tym że internetowa. To już ponad 12 lat jak się znamy, razem 11.
Teraz uwielbiamy razem na PS popykac ;-) chociaż przez naszego synka czasu coraz mniej
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom