iwilleatyou
Fanka BB :)
Kochanie mamy na nazwisko : Gracz [emoji14]To jak się nazywacie?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie mamy na nazwisko : Gracz [emoji14]To jak się nazywacie?
Hahaha, no to rzeczywiście zobowiązuje. Super!!!
Ja straciłam 3 lata na WoWa i teraz boję się odpalić bo zapomnę że mam dziecko męża i psaHahaha, no to rzeczywiście zobowiązuje. Super!!!
Ja najbardziej lubie MMRPG, ale na to trzeba mieć mnóstwo czasu... więc staram się nie odpalac nowych gier, bo kończy się to... zarwanym weekendem. A to już nie na moje lata.
Ja się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwemJa straciłam 3 lata na WoWa i teraz boję się odpalić bo zapomnę że mam dziecko męża i psaw diablo trochę z mężem pykam
ŚwietnieJa się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwem![]()
Ja się WoWem nie zachwyciłam, ale poznałam męża w LineageII, w którego grałam z 4 lata. Dużo graliśmy razem, właściwie ja się podpiełam do jego znajomych na jednym zserwerów jak mój mainowy mnie wkurzył. I tak sobie gadaliśmy do 6 rano, i tak jakos wyszło, że teraz jesteśmy małżeństwem![]()
Wiesz, fajnie, że ostatecznie potrafiliśmy się też dogadać w realu, bo to jest chyba dla mnie szczególnie najtrudne ;pŚwietnieja mam coraz mniej serca do grania a mój mąż codziennie jakieś nowe tytuły podrzuca
fajnie mieć wspólne zainteresowania
My się srednio dogadujemy bo wybuchowe charakteri mamyWiesz, fajnie, że ostatecznie potrafiliśmy się też dogadać w realu, bo to jest chyba dla mnie szczególnie najtrudne ;p
Nawet jeśli zbudowane na internetowej znajomości.
Jaką grę ? Z przegladarkowych to tylko w empire ciupkam niekiedyKurde ja też z moim mężem poznaliśmy się przez grę, z tym że internetowa. To już ponad 12 lat jak się znamy, razem 11.
Teraz uwielbiamy razem na PS popykac ;-) chociaż przez naszego synka czasu coraz mniej
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom