iwilleatyou
Fanka BB :)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No need for speedem też nie pogardzimy. Ja to już w ogóle jak jest kierownica [emoji3][emoji3][emoji3] oj to mogę siedzieć i graćNie wiem czy ktoś jeszcze kojarzy/pamięta coś takiego jak ogame :-) tam też się poznaliśmy.
My to znowu strategie uwielbiamy no i need for speed
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm... to ja podeszlam do tego z wyliczeniami analityka, testmi owulacyjmymi i.dupa... mysieliy inaczwj sie wspagac, dobrze ze wykonalismy 2 poprzednie questy: dobre studia, dobra praca, boinaczej nie.bylo by nas stac.na ta pomoc.Dobre dobre [emoji3][emoji3][emoji3] powiem Ci szczerze, że nam też czasami to nawet sexu nie chciało się uprawiać jak się do 3 albo i nawet 5 w nocy grało [emoji23][emoji23][emoji23] a potem zdziwienie , że w kolejnym cyklu nic [emoji23][emoji23][emoji23]
Pewno ze znamy ogame [emoji14] ale dla mnie to krotka przygoda byla.Nie wiem czy ktoś jeszcze kojarzy/pamięta coś takiego jak ogame :-) tam też się poznaliśmy.
My to znowu strategie uwielbiamy no i need for speed
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas bez dodatkowej pomocy też się nie obyło. Już rozmawialiśmy z lekarzem o inseminacji. Ale wyjechałam do męża do niemiec. I jak podszkoliłam się w języku to zaczęłam tutaj chodzić do ginekologa. Porobiło nam badania. I zaczął stymulacje. Powiedział, że zrobimy 3 podejścia. A po pierwszym podejściu test pozytywnyHmm... to ja podeszlam do tego z wyliczeniami analityka, testmi owulacyjmymi i.dupa... mysieliy inaczwj sie wspagac, dobrze ze wykonalismy 2 poprzwdniw questy: dobre studia, dobra praca, boinaczej nie.bylo by nas stac.na ta pomoc.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To się zgadza. A no i z tąd u Mnie Maniak bo mam bzika na punkcie grania [emoji6][emoji6][emoji6]
Heh, no to faktycznie nietypowa z Ciebie żonaCarla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.
Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy
Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr