reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

1492098811-aaaaaa.jpeg
to na tyle w temacie :D moja siostra wjechała do mnie do miasta więc zaraz znikam :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobre dobre [emoji3][emoji3][emoji3] powiem Ci szczerze, że nam też czasami to nawet sexu nie chciało się uprawiać jak się do 3 albo i nawet 5 w nocy grało [emoji23][emoji23][emoji23] a potem zdziwienie , że w kolejnym cyklu nic [emoji23][emoji23][emoji23]
Hmm... to ja podeszlam do tego z wyliczeniami analityka, testmi owulacyjmymi i.dupa... mysieliy inaczwj sie wspagac, dobrze ze wykonalismy 2 poprzednie questy: dobre studia, dobra praca, boinaczej nie.bylo by nas stac.na ta pomoc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hmm... to ja podeszlam do tego z wyliczeniami analityka, testmi owulacyjmymi i.dupa... mysieliy inaczwj sie wspagac, dobrze ze wykonalismy 2 poprzwdniw questy: dobre studia, dobra praca, boinaczej nie.bylo by nas stac.na ta pomoc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas bez dodatkowej pomocy też się nie obyło. Już rozmawialiśmy z lekarzem o inseminacji. Ale wyjechałam do męża do niemiec. I jak podszkoliłam się w języku to zaczęłam tutaj chodzić do ginekologa. Porobiło nam badania. I zaczął stymulacje. Powiedział, że zrobimy 3 podejścia. A po pierwszym podejściu test pozytywny

reklama
Carla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.

Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni :D:D Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy :D:D

Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
Heh, no to faktycznie nietypowa z Ciebie żona :)

Do góry