MagMag
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam ponad 3, przez procedurą i dostałam leki, może warto skonsultować się z ginekologien na następnej wizycie. Jesli uzna, ze to konieczne wyślę cie do endokrynologa.@Ankuś wielkie gratulacje. Super.
Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.
Czy to już wynik niepokojący?
OMG ale oryginalna miłość Ja swojego poznałam w szkole :/ nic nadzwyczajnego ale kocham Go nadzwyczajnie No i ja jestem choleryk, takie kipiace mleko a teraz w ciąży to już w ogóle hah.
Dziękuję Ci bardzo oj a jak ja sie cieszę.
Co do gier to ja też z moim mężem nalogowi gracze ale nasze nazwisko zobowiązujeCarla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.
Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy
Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
To jak się nazywacie?Co do gier to ja też z moim mężem nalogowi gracze ale nasze nazwisko zobowiązuje
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom