reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Ankuś wielkie gratulacje. Super.:):)

Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.

Czy to już wynik niepokojący?

reklama
@Ankuś wielkie gratulacje. Super.:):)

Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.

Czy to już wynik niepokojący?
Ja miałam ponad 3, przez procedurą i dostałam leki, może warto skonsultować się z ginekologien na następnej wizycie. Jesli uzna, ze to konieczne wyślę cie do endokrynologa.

OMG ale oryginalna miłość :) Ja swojego poznałam w szkole :/ nic nadzwyczajnego ale kocham Go nadzwyczajnie ;) No i ja jestem choleryk, takie kipiace mleko a teraz w ciąży to już w ogóle hah.

Carla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.

Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni :D:D Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy :D:D

Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr

Strasznie się denerwowałam. Zleciła mi jeszcze dwa badania, tarczycę, a drugie które robi kobietą po 2,3 poronieniach, ale stwierdziła, że zrobimy profilaktycznie. Robiłam tyle badań i nie wiem jak mogłam przeoczyć tarczycę.

Carla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.

Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwni :D:D Małżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy :D:D

Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
Co do gier to ja też z moim mężem nalogowi gracze :D ale nasze nazwisko zobowiązuje :D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry