reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja jedyna gra jaką w tej chwili kojarzę to Farming Symulator???? CZY JAKOS TAK. Syn w to gra,nie ja ;) Także w kwestii gier pozostaję zielona :)

reklama
Ale się dobrałyście dziewczyny :) ja to zupełnie niegrowa ;) kieeeeedyś na studiach w diablo może kilka razy się zdarzyło, ale to było lata temu.

A teraz pytanko z serii nurtujących..czy macie wzdęcia? Bo mnie męczą w absolutnie każdy wieczór. Plus tego głównie po lewej stronie jakby jajnik jakby w pachwinie czuję kłucie. Ma któraś tak?

Ja jedyna gra jaką w tej chwili kojarzę to Farming Symulator???? CZY JAKOS TAK. Syn w to gra,nie ja ;) Także w kwestii gier pozostaję zielona :)
Mój mąż jak najbardziej, ja kiedyś się w jedną bawiłam, żeby zobaczyć co go tak kręci, ale na kodach to chyba się nie liczy ;p

Cześć dziewczyny dzisiaj nie było mnie tutaj za co przepraszam, ale odpoczywam i się kuruję [emoji53] ogólnie już lepiej, chyba od razu było lepiej jak tylko dostałam L4 [emoji6] jeszcze tylko to gardło mnie boli...
Widzę że tu bardzo dużo fanek gier, ja jakoś się nie wkręciłam, to nie pogadam... W dzieciństwie to na Atari całą noc potrafiłam grać... A teraz to jakoś niebardzo...[emoji6]
Życzę Wam miłego wieczoru [emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Ja tez trochę przeziębiona :( Zinc jak się leczysz? Ja herbatka z cytryna i sokiem malinowym... mąż mi kupił jakiś specyfik w aptece MAMAGard ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też jeszcze na wakacjach poprzednich grałam w czołgi ;) podobał mi się świat wirtualny. Teraz raczej nie mam z kim drużyny znajomych jak kiedyś. ;(

...........:::::::5tydz i 2dni:::::::::..........

A teraz pytanko z serii nurtujących..czy macie wzdęcia? Bo mnie męczą w absolutnie każdy wieczór. Plus tego głównie po lewej stronie jakby jajnik jakby w pachwinie czuję kłucie. Ma któraś tak?
Ja tak mam od tygodnia ale o świcie, brzuch mi od wzdęć tak rozrywa, że budzę się z bólu, potem przechodzi po to by zaraz przyszły mdłości... I tak pomiędzy 4 a 6 i potem już można wstać pomału na śniadanie bo ssie w żołądku

Witam przyszłe mamusie. Chcialam sie podzielic z Wami radosna nowiną. Dwa testy pozytywne. W sobote zaczniemy 7 tydzien ciazy. Jutro wybieram się juz na badania ktore zlecil gin. Termin porodu 8.12.17. Jak narazie z objawow tylko obolale i nabrzmiale piersi i czeste wizyty w toalecie. A jak u Was ?:) Pozdrawiam

Ja tak mam od tygodnia ale o świcie, brzuch mi od wzdęć tak rozrywa, że budzę się z bólu, potem przechodzi po to by zaraz przyszły mdłości... I tak pomiędzy 4 a 6 i potem już można wstać pomału na śniadanie bo ssie w żołądku
Dobre. Ja mam dosłownie identycznie jak Ty i nawet godziny się zgadzają. Ale mdłości są tylko przez chwilę(okolo 10minut) a potem zsie w żołądku i też muszę coś przegryźć

reklama
Do góry