reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Aneta zobaczysz, wszystko będzie dobrze. W przyszły piątek będziesz skakać ze szczęścia :-)

Ja dzisiaj jak weszłam do piekarni i zobaczyłam makowiec to normalnie slinotoku dostałam. Poprosiłam kawałek "do ręki" i od razu zaczęłam jeść. A taka starsza Pani co była przede mną na to tak " trzeba było mówić, że Pani w ciąży to by wszyscy Panią przepuscili przodem "
Była jeszcze na tyle kochana, że kupiła mi więcej makowca do domu i złapała mnie pod piekarnia

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki
Dziś byłam na becie i według tego to 5 tydzień na 19 idę do lekarza wcisnęłam się aby nie czekać po świętach muszę jak najszybciej uciekać na l4 bo kobiety w ciąży u mnie zakładzie pracować nie mogą.
Co do mdłości to mi przeszło po skórce od chleba, ale jak poszłam dziś z mamą na rynek i poczułam kapustę to nie mogłam wytrzymać tego zapachu odrzucało mnie na bok.

U mnie wiedza tylko mąż dzieci i mama ( jak sie moja mama o tym dowiedziała to już swoja litanie zrobiła)
Super :-) A jesli moge zapytac ktorego dzieciatka oczekujesz :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry